ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μήνυμα του Τσόρι για τον αποκλεισμό του από το Europa League

Το μήνυμα του Τσόρι για τον αποκλεισμό του από το Europa League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τσόρι έλαβε πολλά μηνύματα συμπαράστασης μετά τον αποκλεισμό του από το Europa League, με αποτέλεσμα να πάρει θέση το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο Τσόρι ήταν το "θύμα" της λίστας του Europa League ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης. Η απόφαση του Πάουλο Μπέντο έφερε ένα κύμα συμπαράστασης των οπαδών του Ολυμπιακού προς τον Αργεντινό μέσο, το οποίο εκφράστηκε κυρίως μέσω των social media.

Αποτέλεσμά τους ήταν να πάρει θέση ο Ντομίνγκες λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τον Άρη για το Κύπελλο, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 19:30 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

"Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας! Πρώτα απ' όλα όμως το πιο σημαντικό πράγμα είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... Γι' αυτό απόψε είμαστε ενωμένοι για το κύπελλο!", έγραψε ο Τσόρι στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα αρχηγικό μήνυμα ενότητας από τον Αργεντινό που δεν θέλει το δικό του θέμα να επισκιάσει την προσπάθεια της ομάδας να περάσει στους "8" του Κυπέλλου.

Gracias a todos por sus mensajes❤️! Ante todo lo más importante es OLYMPIACOS... por eso hoy vamos unidos por la copa !!! #OLYMPIACOS #matchday #greekcup #choridominguez #CHD10

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) στις



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ