ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός Ευρώπης ο Τσόρι στον Ολυμπιακό

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÐÏÅË - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / APOEL - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports / ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ ÊÙÓÔÁÓ)
Τσόρι EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στην κατάρτιση της ευρωπαϊκής λίστας για τα παιχνίδια με την Οσμάνλισπορ για το Europa League. Κανονικά οι Παρέδες, Ανσαριφάρντ και Σισοκό που πήραν τις θέσεις των Ομάρ, Μιλιβόγεβιτς και… Ντομίνγκες.

Αναμενόμενα τα ονόματα στην ευρωπαϊκή λίστα που έδωσε ο Ολυμπιακός στην UEFA για τα παιχνίδια με την Οσμάνλισπορ στο πλαίσιο των «32» του Europa League. Οι Ανσαριφάρντ, Παρέδες και Σισοκό είναι κανονικά στη λίστα, παίρνοντας τη θέση των Μιλιβόγεβιτς και Ελαμπντελαουί που αποχαιρέτησαν, αλλά και του Τσόρι που δεν υπολογίζεται.

Επίσης, παρά τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει ότι ο Μανιάτης μπορεί να έπαιρνε τη θέση του Σιόβα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν συμπεριλήφθηκε τελικά. Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός "φόρτωσε" τη Λίστα Β με Έλληνες παίκτες, για να καλυφθούν τα κενά των Βούρου και Σιόβα. Νέα πρόσωπα οι πιτσιρικάδες Καράδαης και Σκαφίδας, αλλά και ο Νικολάου.

ΛΙΣΤΑ Α

Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Σεμπά, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Παρέδες, Ρομαό, Μάρτινς, Βιάνα.

ΛΙΣΤΑ Β

Ανδρούτσος, Καράδαης, Μανθάτης, Νικολάου, Ρέτσος, Σκαφίδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ