ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι "παίζει" με την μεταγραφή του Σιόβα στον Ολυμπιακό

Τι "παίζει" με την μεταγραφή του Σιόβα στον Ολυμπιακό
Σιόβας INTIME SPORTS

Από 'κει που θεωρούνταν "κλεισμένος", ο Δημήτρης Σιόβας δείχνει να απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό. Διαβάστε το γιατί.

Πριν από λίγες ημέρες, δημοσιεύματα του Τύπου έκαναν λόγο για διπλή μεταγραφή του Ολυμπιακού από τον Πανιώνιο. Αναφερόμαστε στις περιπτώσεις του Σιόβα και του Σάμαρη, που όπως αποδεικνύεται δεν είναι και τόσο... τελειωμένες υποθέσεις.

Όσον αφορά τον πρώτο, φαίνεται πως απομακρύνεται από το μεγάλο Λιμάνι κι αυτό λόγω των οικονομικών του απαιτήσεων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γάτα", ο κεντρικός αμυντικός του Πανιώνιου μπαίνει στο "ψυγείο" λόγω του μάνατζέρ του, που δεν είναι άλλος από τον Ίλια Ίβιτς. Ο πρώην ποδοσφαιριστής, αλλά και τεχνικός διευθυντής της Πειραϊκής ομάδας.

Ο Σέρβος μάνατζερ λοιπόν, φέρεται να ζητά συμβόλαιο με 400.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές για τον πελάτη του, κάτι που φυσικά δεν το συζητούν στον Πειραιά, αφού δεν γίνεται να παίρνει χρήματα που πλησιάζουν τις απολαβές των Αβραάμ Παπαδόπουλο, Βασίλη Τοροσίδη και άλλων ποδοσφαιριστών.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, αλλά δεν μπορούμε να γράψουμε πως έχει τελειώσει αρνητικά η συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς δεν αποκλείεται να γίνει νέα κίνηση το καλοκαίρι. Ο Σιόβας πάντως δείχνει να προτιμά εξωτερικό, ενώ τον εξετάζουν και ξένοι σύλλογοι.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, η γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ έχει καταθέσει ήδη πρόταση 300.000 ευρώ για τον Έλληνα μπακ και θέλει να τον εντάξει από τώρα στο δυναμικό της.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ