ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Τι ειπώθηκε στο "ερυθρόλευκο" γεύμα στου Ρέντη

Τι ειπώθηκε στο "ερυθρόλευκο" γεύμα στου Ρέντη
INTIME SPORTS

Διαβάστε για το γεύμα που είχε το μεσημέρι της Παρασκευής το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ποιο ήταν το κλίμα, ποιο το σύνθημα ανάκαμψης, αλλά και η... μπηχτή για τους επιθετικούς.

Ο οδυνηρός αποκλεισμός από την Μέταλιστ, δεν μπορεί να ξεπεραστεί από τη μια μέρα στην άλλη και είναι λογικό να υπάρχουν κατεβασμένα κεφάλια και μεγάλη απογοήτευση από τους ποδοσφαιριστές.

Σκεφτείτε μάλιστα, πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε κανονίσει εδώ και μέρες να μείνει όλη η ομάδα στου Ρέντη, για να φάει και να παρακολουθήσει την κλήρωση του Europa League. Φυσικά το γεύμα δεν ακυρώθηκε, όμως η κλήρωση ελάχιστα ενδιέφερε τους Πειραιώτες...

Έτσι λοιπόν, από ένα... πανηγυρικό γεύμα φτάσαμε σ' ένα γεύμα ανάκαμψης ηθικού, αφού είναι γεγονός πως η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών έχει πέσει πολύ από την Πέμπτη το βράδυ. Οι παλιοί πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΦΩΣ", έστειλαν το μήνυμά τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας: "Χάθηκε μια ευκαιρία να πάμε μακριά στην Ευρώπη, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να αφήσουμε πίσω μας την Μέταλιστ".

Όσο για το ντέρμπι των "αιωνίων" που ακολουθεί, ειπώθηκαν τα εξής: " Είναι καθήκον μας να πάμε στο ΟΑΚΑ και να νικήσουμε το ντέρμπι. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στον κόσμο μας, στον σύλλογο".

Στο γεύμα πάντως, δεν έλειψαν και κάποιες... αλήθειες, που έχουν να κάνουν με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Αναφερόμαστε στη συνεργασία των Τζιμπούρ-Μιραλάς και πόσο καλά λειτουργεί. "Πρέπει να είμαστε πιο ομαδικοί στο παιχνίδι μας. Μην κοιτάμε μόνο την πάρτη μας", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που ακούστηκε.

Όπως και να 'χει, στον Ολυμπιακό ξέρουν πολύ καλά πως δεν έχουν χρόνο για να... μοιρολογήσουν και στρέφονται αμέσως στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, κάτι που τόνισε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνομιλία που είχε με τους ποδοσφαιριστές του: "Όλοι είμαστε πικραμένοι, αλλά πρέπει να έχουμε ψηλά το κεφάλι. Να ξέρετε ότι είμαι ευχαριστημένος από την ευρωπαϊκή μας πορεία. Θα πρέπει να βρούμε τη δύναμη, να ανασυνταχθούμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει στο ΟΑΚΑ".

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ