ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θραύση στα social ο "που είσαι ρε Νικόλα" Φουστέρ

Θραύση στα social ο "που είσαι ρε Νικόλα" Φουστέρ

Ο Νταβίδ Φουστέρ με την ατάκα του "που είσαι ρε Νικόλα" έχει γνωρίσει την αποθέωση στα social media. Δείτε χαρακτηριστικά σχόλια σε facebook και twitter.

H ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε την συνεργασία της για τα επόμενα 5 χρόνια με την Τράπεζα Πειραιώς με ένα διαφημιστικό σποτ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ήρωας σε αυτό ο Νικόλας, ένας οπαδός του Ολυμπιακού που χάνει το λεωφορείο για το "Καραϊσκάκης" και περιπλανιέται μέσα στη βροχή για να φτάσει στο γήπεδο.

Ξαφνικά συναντά το πούλμαν του Ολυμπιακού, η πόρτα ανοίγει και ένα χέρι τον προσκαλεί μέσα. Ο ήρωας μπαίνει στο λεωφορείο και γίνεται δεκτός μέσα σε αποθέωση από τους ποδοσφαιριστές του Μίτσελ. Με τον Νταβίδ Φουστέρ να κλέβει την παράσταση.

Ο Ισπανός άσος υποδέχεται χαμογελαστός τον φίλαθλο των ερυθρολεύκων με την ατάκα "που είσαι ρε Νικόλα" σε άπταιστα ελληνικά. Και γνωρίζει την αποθέωση στα social media!

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο facebook είναι χαρακτηριστικά. Σχεδόν όλοι στέκονται στην ατάκα του Νταβίδ, ενώ χώρο έχει φυσικά και το μουστάκι του Μασάντο.

Αλλά και στο twitter ο Φουστέρ γνώρισε την αποθέωση όπως και την αγάπη των φίλων της ομάδας του.

Δείτε τα σχόλια κάτω από το βίντεο στο facebook και μερικά χαρακτηριστικά στο twitter:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ