ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Olympiacos FC MasterCard... πενταετίας

Olympiacos FC MasterCard... πενταετίας
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την συνεργασία της για τα επόμενα 5 χρόνια με την Τράπεζα Πειραιώς, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στην αίθουσα "V' Ammos" του "Γ. Καραϊσκάκης" το μεσημέρι της Δευτέρας (25/11). Το Sport24.gr ήταν εκεί. Δείτε βίντεο αλλά και το διαφημιστικό σποτ της συνεργασίας.

Επισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (25/11) στην αίθουσα εκδηλώσεων "V' Ammos" του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", η συνεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την Τράπεζα Πειραιώς για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Στο πάνελ της παρουσίασης ήταν ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννη Βρέντζος, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Αβραάμ Παπαδόπουλος και Νταβίδ Φουστέρ (συν την μεταφράστρια Μαρίνα Τσάλη), ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Σωτήρης Συρμακέζης όπως και ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Ομίλου Πειραιώς, κ. Γιάννης Ρόκκας.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, κ. Κώστας Καραπαπάς, καλωσόρισε τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, τους εκπροσώπους του Τύπου και όλους τους παρευρισκόμενους στο "Γ. Καραϊσκάκης" και δίχως καθυστέρηση έδωσε τον λόγο στον κ. Γιάννη Βρέντζο:

"Με ιδιαίτερη τιμή καλωσορίζουμε τον όμιλο της Τραπέζης Πειραιώς στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Τράπεζα Πειραιώς θα πορευθούν μαζί για τουλάχιστον τα επόμενα 5 χρόνια και είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς γιατί μέσω της συνεργασίας μπορούμε να προσφέρουμε στους φιλάθλους μας, στην ολυμπιακή οικογένεια μία σειρά από καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες και φυσικά σημαντικά προϊόντα για τους φιλάθλους που θα τα χρησιμοποιήσουν.

Επίσης, είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, γιατί αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός, λόγω των σημαντικών επενδύσεων που πραγματοποιεί και των επιτυχιών που έχει μέσα στα γήπεδα, είναι σε θέση να προσελκύσει σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους οργανισμούς και κορυφαίες επιλογές. Τελειώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς κι όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν αυτό το διάστημα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη συνεργασία".

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Ομίλου Πειραιώς, κ. Γιάννης Ρόκκας από την πλευρά του δήλωσε:

"Ξεκινώντας θα θέλαμε κι εμείς από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς το να συνεργαζόμαστε με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο όμιλος στρατηγικά θέλει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο, τόσο ως χορηγός της Εθνικής ομάδας, η οποία πρόσφατα μας έκανε υπερήφανους, όσο και σε επίπεδο συλλόγων. Πρόκειται για μία συνεργασία με μακρόπνοο σχεδιασμό. Ένα ματς στο οποίο κερδίζουν όλοι.

Ο Ολυμπιακός γιατί έχει δίπλα του τον μεγαλύτερο τραπεζικό όμιλο στην χώρα. Η Τράπεζα Πειραιώς γιατί πορεύεται δίπλα στη μεγαλύτερη ομάδα, στον μεγαλύτερο σύλλογο. Μπορεί να αγκαλιάζει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και να τους παρέχει σπουδαίες υπηρεσίες και σημαντικά προνόμια, μέσω της Olympiacos F.C. MasterCard.

Τέλος, οι φίλαθλοι της ομάδας, γιατί μέσω αυτής της συνεργασίας, μπορούν να απολαύσουν αυτό που αγαπούν: Ακόμη περισσότερο Ολυμπιακό! Με τη νέα αυτή κάρτα οι φίλοι του Ολυμπιακού θα απολαύσουν σημαντικές υπηρεσίες, θα έχουν μεγάλα προνόμια και πάνω από όλα θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν ακόμη πιο κοντά στον Ολυμπιακό".

Ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Σωτήρης Συρμακέζης τοποθετήθηκε σχετικά με την συνεργασία των δύο πλευρών τονίζοντας τα εξής:

"Εκτός από μεγάλη τιμή για την Τράπεζα Πειραιώς, είναι και χαρά προσωπική να είμαστε εδώ, γιατί είμαστε Ολυμπιακοί από κούνια, οπότε έχει μεγαλύτερη αξία. Η Τράπεζα Πειραιώς έχει εξελιχθεί στη νούμερο ένα τράπεζα της Ελλάδας, τόσο από άποψη μεγέθους όσο και από άποψη εργασίας και υπηρεσιών. Το προϊόν πιστωτική κάρτα είναι ένα από τα πλέον σημαντικά. Δένεται με τον πελάτη και του δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία. Από την άποψη αυτή, αυτό είναι και το πρώτο προϊόν, το οποίο λανσάρουμε μέσω αυτής της συνεργασίας.

Η Olympiacos F.C. MasterCard η οποία θα κυκλοφορήσει σε δύο τύπους. Απλή και Χρυσή. Το εικαστικό της κάρτας είναι τέτοιο ώστε να δένει όσο το δυνατόν περισσότερο συναισθηματικά με τον κάτοχο-φίλαθλο της ομάδας. Ανήκει στην κατηγορία καρτών πιστότητας. Κάρτες ανταμοιβής. Παρέχει συλλεκτικά δώρα, εισιτήρια διαρκείας και πολλές άλλες, συναισθηματικής αξίας, ποδοσφαιρικές εμπειρίες. Έχουμε καλύψει τις βασικές ανάγκες που έχει ο κάτοχος μίας τέτοιας κάρτας, όπως άτοκες δόσεις για να αγοράζει τα εισιτήρια διαρκείας. Δωρεάν εισιτήρια σε συγκεκριμένους αγώνες, με βάση τους που θα συγκεντρώνει ο κάτοχος. Συμμετοχές σε μοναδικούς διαγωνισμούς. Προνομιακή τιμολόγηση.

Η κάρτα αυτή θα έχει ένα από τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς. Τηλεειδοποιήσεις για την ασφάλεια του κατόχου και άλλα πολλά. Το πρόγραμμα αυτό θα λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο κάτοχος να συλλέγει πόντους χρησιμοποιώντας την κάρτα του. Όσο αγοράζει πράγματα, για κάθε αγορά αξίας δέκα ευρώ θα παίρνει έναν πόντο, ενώ από το Red Store θα παίρνει έναν πόντο για κάθε αγορά αξία πέντε ευρώ.

Επίσης θα παίρνει δεκάδες πόντους όταν θα αποκτά την κάρτα και έξτρα πόντους όταν αγοράζει τα εισιτήριά του online. Έτσι όταν θα εξαργυρώνονται οι πόντοι ο κάτοχος θα έχει πολλά αποκλειστικά προνόμια για την ομάδα. Εύχομαι από τη δική μου πλευρά καλή επιτυχία σε όλους!"

Πριν ολοκληρωθεί η εκδήλωση, ο κ. Γιάννης Βρέντζος παρέδωσε μία φανέλα στα δύο στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κράτησαν μία μεγάλη κάρτα, πιστό αντίγραφο της πιστωτικής Olympiacos F.C. MasterCard και έβγαλαν τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς:

"Η Τράπεζα Πειραιώς και η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνουν τη δημιουργία της πιστωτικής κάρτας Olympiacos F.C. MasterCard (απλή και χρυσή) για όλους τους φιλάθλους της ομάδας, στο πλαίσιο της συνεργασίας που ξεκίνησε τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με τη μεγάλη αθλητική οικογένεια.

Η έκδοση της κάρτας αποτελεί μέρος της συνεργασίας, η οποία είναι πενταετούς διάρκειας.

Οι κάτοχοι της νέας κάρτας "Olympiacos F.C. MasterCard" θα απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, συλλεκτικά δώρα και αξέχαστες ποδοσφαιρικές εμπειρίες, όπως εισιτήρια διαρκείας, συμμετοχή στα επίσημα summer camps, συνοδεία ποδοσφαιριστών στους αγώνες (line-up kids), κασκόλ, καπέλα και υπογεγραμμένες φανέλες της ομάδας, συγκεντρώνοντας πόντους, ανάλογα με τις αγορές τους, μέσω του προγράμματος πιστότητας.

Επιπλέον, οι κάτοχοι επωφελούνται από ειδικά προγράμματα άτοκων δόσεων και δωρεάν συνδρομή τον πρώτο χρόνο.

Η συνεργασία της Τράπεζας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, εντάσσεται στην πολιτική που συστηματικά προωθεί ο Όμιλος Πειραιώς για τη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού, τόσο σε επίπεδο εθνικών ομάδων, όσο και σε επίπεδο αθλητικών συλλόγων".

Το νέο τηλεοπτικό σποτ της Olympiacos F.C. MasterCard:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ