ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Την επόμενη φορά, αστακό για τον Ενροτέ"

"Την επόμενη φορά, αστακό για τον Ενροτέ"

Οι προσβλητικές δηλώσεις του Κριστόφ Ενροτέ, για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο ραντεβού της Πέμπτης, δεν έμειναν ασχολίαστες από την ΠΑΕ, που... υπόσχονται την επόμενη φορά να προσφέρουν αστακό!

Ο Κέβιν Μιραλάς μπορεί να εμφανίζεται μετανιωμένος και να τονίζει πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ζητώντας μάλιστα ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως ο μάνατζέρ του συνεχίζει να... ενοχλεί την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Μετά την αδιάλλακτη στάση σου στο θέμα της ρήτρας, ήρθαν και οι δηλώσεις σε ΜΜΕ του Βελγίου, να κάνουν ακόμη χειρότερο το ήδη τεταμένο κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς δήλωσε μεταξύ άλλων, πως στο ραντεβού της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό, που διήρκησε 5 ώρες, δεν του πρόσφεραν ένα πιάτο φαγητό και ήταν χαλασμένο το air condition (αναλυτικά οι δηλώσεις εδώ).

Φυσικά, οι πρωταθλητές Ελλάδας, δεν άφησαν τα υπονοούμενα και τα αρνητικά σχόλια να περάσουν έτσι και η απάντησή τους είναι πως: "την επόμενη φορά, θα προσφέρουμε αστακό". Οπότε ο κύριος Ενροτέ, μπορεί να έρθει νηστικός...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ