ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θλάση ο Ιμπαγάσα

Θλάση ο Ιμπαγάσα
INTIME SPORTS

Νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν τέθηκε -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Αριέλ Ιμπαγάσα καθώς διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού.

Ο Αργεντινός μέσος θα μείνει με τρεις έως τέσσερις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (με Κέρκυρα εντός, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο εκτός) καθώς επίσης και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο τραυματισμός του Ιμπαγάσα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στην Κρήτη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον βραχύσωμο άσο να να αποχωρεί αναγκαστικά στο 64ο λεπτό παραχωρώντας τη θέση του στον Μακούν.

Διαβάστε για το ταξίδι του μάνατζερ του Ζαν Μακούν στην Ελλάδα αλλά και τη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Χοσέ Χολέμπας.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο "Κάνιο" θα προλάβει μόνο με θαύμα τον τελικό αν αυτός διεξαχθεί στις 25 Απριλίου, όπως είναι μέχρι στιγμής προγραμματισμένος, με τη μοναδική ελπίδα για αυτόν να μη χάσει όλη τη σεζόν είναι να μετατεθεί ο τελικός στις 5 Μάη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αριέλ Ιμπαγάσα υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, στο θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στον τετρακέφαλο δεξιά.

Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον ορθό μηριαίο μυ δεξιά. Σύμφωνα με την εκτίμηση του γιατρού της ομάδας μας, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να απουσιάσει για διάστημα τριών με τεσσάρων εβδομάδων.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε πρόγραμμα εντατικής θεραπείας το οποίο θα ακολουθεί πρωί και απόγευμα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ