ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει τους αδερφούς Ντος Σάντος

Θέλει τους αδερφούς Ντος Σάντος

Ο Μίτσελ επιμένει για την απόκτηση των αδερφών Ντος Σάντος και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ανοίξει συζητήσεις με τον μάνατζερ τους

Το όνομα Ντος Σάντος δεν είναι καινούργιο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού εδώ και ένα μήνα περίπου ο Τζόναθαν βρίσκεται στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων παρά το δύσκολο της υπόθεσης.

Η επιμονή του Μίτσελ, ωστόσο, φαίνεται πως έχει βάλει σε σκέψεις την διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας, που ψάχνει προσοδοφόρο έδαφος.

Όπως αναφέρει ο Τύπος το πρωί της Τετάρτης τα δυο αδέρφια είναι σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό που τους θέλει “πακέτο” το επόμενο διάστημα.

Ο Τζόναθαν θέλει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα απ τη στιγμή που δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής και το ίδιο επιθυμεί και η ομάδα, που το καλοκαίρι θα απαλλαγεί από αρκετά συμβόλαια ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται.

Από την άλλη πλευρά ο Τζιοβάνι πραγματοποιεί σχετικά καλή σεζόν με την Μαγιόρκα (26 συμμετοχές, 3 γκολ, 5 ασίστ) και είναι βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θα βρει ανταγωνιστές μπροστά του.

Με λίγα λόγια το “πακέτο” Ντος Σάντος είναι αρκετά φιλόδοξο και θα χρειαστούν τόσο οι γνωριμίες του Μίτσελ (και του μάνατζερ του) όσο και μπόλικα χρήματα από την πλευρά των ερυθρολεύκων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ