ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέσσερις "πονοκέφαλοι" για Ζαρντίμ ενόψει Ατρομήτου

Τέσσερις "πονοκέφαλοι" για Ζαρντίμ ενόψει Ατρομήτου
INTIME SPORTS

Δίχως τους Τοροσίδη, Αμπντούν, Φέισα και Φετφατζίδη ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο (Σάββατο 29/9, 19:30).

Με απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα. Αναφερόμαστε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, στην οποία ο Ζαρντίμ θα έχει αρκετούς γρίφους να λύσει...

Και δεν αναφερόμαστε μονάχα στους Αμπντούν και Τοροσίδη που έφυγαν τραυματίες από το ματς απέναντι στον Πανθρακικό (4-1), αλλά και στους Φέισα και Φετφατζίδη.

Ο Σέρβος άσος, που αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή από την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, έκανε θεραπεία και γυμναστήριο, όμως το ευχάριστο είναι πως την Πέμπτη ίσως να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Από την άλλη πλευρά, ο "Φέτφα" ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο και ακολούθησε θεραπεία, με την κατάστασή του επανεκτιμάται τις επόμενες ημέρες.

Κατά τ' άλλα, οι Πειραιώτες επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους χορήγησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και δούλεψαν αρκετά στην τεχνική, την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ το απόγευμα έχουν και πάλι προπόνηση (17:30).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλέκος Ράντος επέστρεψε και επίσημα στου Ρέντη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ