ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέσσερις απόντες

Τέσσερις απόντες
INTIME SPORTS

Τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων συνεχίζονται και ο Ολυμπιακός των πολλών διεθνών περιμένει την επιστροφή τους στο Ρέντη.

Eλαμπνταλαουί, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι και Αφελάι ήταν οι απόντες της σημερινής προπονήσεις, αφού είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, με τους τρεις πρώτους να επιστρέφουν σήμερα και τον Ολλανδό να αναμένεται στο Ρέντη την Πέμπτη.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι ποδοσφαιριστές αρχικά έκαναν ασκήσεις κατοχής, ενώ συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Μετέπειτα ακολούθησαν, οι «μονομαχίες» μεταξύ των ποδοσφαιριστών (τριών εναντίον τριών και τεσσάρων εναντίον τεσσάρων) σε μικρό χώρο.

Από την Πέμπτη ο Περέιρα θα έχει ξανά όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, πλην φυσικά των τραυματιών. Οι Μήτρογλου, Ντουρμάζ και Μανιάτης συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουϊ εξάλλου έχει ένα ελαφρύ σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους, το οποίο δεν όμως εμπνέει ανησυχία και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ