ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλειωσε του Βέργου, "πετάει" για Μαδρίτη

Τέλειωσε του Βέργου, "πετάει" για Μαδρίτη
Βέργος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Νίκο Βέργο ολοκληρώθηκαν θετικά το βράδυ της Δευτέρας (29/8). Πετάει για Μαδρίτη την Τρίτη (30/8) ο 20χρονος επιθετικός.

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Νίκο Βέργο. Το βράδυ της Δευτέρας (29/8) οι "μερένχες" συμφώνησαν για τον δανεισμό του 20χρονου επιθετικού, ο οποίος την Τρίτη (30/8) θα αναχωρήσει για τη Μαδρίτη, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Κιλκισιώτης ποδοσφαιριστής θα παίξει στην δεύτερη ομάδα της "Βασίλισσας", ενώ στο συμβόλαιο θα υπάρχει οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Έλτσε, στην δεύτερη κατηγορία, καταγράφοντας 13 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο 20χρονος έχει 8 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού (έχει παίξει στο Ολντ Τράφορντ, κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ενώ με την ακαδημία των Πειραιωτών κατέκτησε πρωταθλήματα (με Κ17, Κ20), έπαιξε στην Ευρώπη (NextGen Series, Champions League Νέων) και σημείωσε ουκ ολίγα γκολ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το 6-0 σε βάρος του Πλατανιά, τον Δεκέμβριο του 2012, οπότε ο ίδιος είχε σημειώσει 5 γκολ. Τότε ήταν 16 ετών και έπαιζε με την ομάδα Νέων, δηλαδή στην Κ20. Άξιο αναφοράς ότι στο παρελθόν είχε δοκιμαστεί στη Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά κατέληξε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2009.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ