ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δεδομένα για Κρκιτς

Τα δεδομένα για Κρκιτς

Ο Μπόγιαν Κρκιτς είναι μια περίπτωση υπαρκτή για τον Ολυμπιακό, ωστόσο στον Πειραιά κρατάνε χαμηλούς τόνους καθώς πρόκειται για δύσκολη υπόθεση. Κρούσεις για αρκετούς παίκτες, τι γίνεται με τους "κομμένους".

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, ωστόσο η μεταγραφολογία που συνδέεται με τους "ερυθρόλευκους" δεν σταματά. Υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτή του Μπράιαν Ρουίς , όπου δεν επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον, υπάρχουν και άλλες όπως αυτή του Μπόγιαν Κρκιτς, που όλα είναι ανοιχτά.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Γιώργος Περπερίδης

Ποια είναι τα δεδομένα για την περίπτωση του άσου της Μπαρτσελόνα; Θα τα αναλύσουμε παρακάτω. Ο Ολυμπιακός σε πρώτη φάση έχει επαφές με την πλευρά του 24χρονου κυνηγού, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός από τους Καταλανούς στον Άγιαξ.

Το συμβόλαιο του με τους "μπλαουγκράνα" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε και μοιραία αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Μπαρτσελόνα θέλει προφανώς να τον πουλήσει στην φετινή θερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς από τον ερχόμενο Γενάρη ο παίκτης μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος όπου θέλει δίχως να μπει ούτε μισό ευρώ στα ταμεία των Καταλανών.

Στον Πειραιά όμως κρατάνε χαμηλούς τόνους για την συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση, καθώς τα δεδομένα για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια κίνηση έχουν υψηλό δείκτη δυσκολίας. Οι ετήσιες απολαβές του Κρκιτς είναι πάρα πολύ υψηλές, ο Ολυμπιακός έχει πλαφόν στα χρήματα που δίνει σε κάποιον ποδοσφαιριστή ανά σεζόν (1,5 εκ. ευρώ, ίσως και λίγο παραπάνω) και επομένως για να προχωρήσει η περίπτωση αυτή, ο Ισπανός (με σερβική καταγωγή) άσος θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές, τότε με την αποζημίωση της Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα και το αν θα ολοκληρωθεί ή όχι μια τέτοια μεταγραφή εξαρτάται από το αίσιο ή μη τέλος των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την πλευρά του Κρκιτς.

Μια πολύ σημαντική πληροφορία που θα πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι η εξής: αν και εφόσον ο Ολυμπιακός καταλήξει σε συμφωνία για την απόκτηση του 24χρονου (28/8/1990) άσου, θα έρθει στον Πειραιά ως ακραίος κυνηγός και ΟΧΙ σαν σέντερ φορ. Για τον τελευταίο η αναζήτηση συνεχίζεται, ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τον Ολυμπιακό.

Πέρα από τους παίκτες που κοιτάζει να αποκτήσει, η ομάδα του Πειραιά έχει και κρούσεις παραχώρησης για πολλούς από τους παίκτες της. Ακόμη και για ποδοσφαιριστές που δεν το περίμενε. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο συμπεριλαμβάνονται και οι "κομμένοι" (Πελέ, Στσέποβιτς κτλ.), αλλά και οι Χολεμπας, Μπονγκ.

Και εδώ όμως οι άνθρωποι της ομάδας είναι ξεκάθαροι, τονίζοντας πως από τις κρούσεις μέχρι τις επίσημες προτάσεις υπάρχει απόσταση. Και μέχρι λοιπόν να υπάρξει επίσημη πρόταση για την παραχώρηση κάποιου παίκτη, δεν υπάρχει κάτι προς διευκρίνηση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ