ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πιέζει για Μπράιαν Ρουίς ο Ολυμπιακός"

SALVADOR, BRAZIL - JULY 05:  Bryan Ruiz of Costa Rica looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between the Netherlands and Costa Rica at Arena Fonte Nova on July 5, 2014 in Salvador, Brazil.  (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
SALVADOR, BRAZIL - JULY 05: Bryan Ruiz of Costa Rica looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between the Netherlands and Costa Rica at Arena Fonte Nova on July 5, 2014 in Salvador, Brazil. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images) GETTY IMAGES

Ιταλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο μάνατζερ του Μπράιν Ρουίς πέταξε για Ελλάδα για να μιλήσει με τον Ολυμπιακό για τον διεθνή Κοσταρικανό άσο. Διαψεύδουν από την ΠΑΕ.

"Η Παλέρμο εξετάζει την περίπτωσή του όμως το μέλλον του Μπριάν Ρουίς μπορεί να είναι ερυθρόλευκο λόγω Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μία διαπραγμάτευση μεταξύ του ελληνικού συλλόγου και των εκπροσώπων του παίκτη της Κόστα Ρίκα, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Φούλαμ.

Η Μπεσίκτας παραμένει στο παρασκήνιο αλλά ο Ολυμπιακός πιέζει. Ο μάνατζερ του παίκτη έχει αναχωρήσει για την Ελλάδα και η διαπραγμάτευση μπορεί να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα.

Ο Μπράιαν Ρουίς ετοιμάζει τις βαλίτσες, ο Ολυμπιακός πλησιάζει", αναφέρει αναλυτικά το δημοσίευμα, το οποίο φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα του γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Από την πλευρά της πάντως, η διοίκηση του Ολυμπιακού προχώρησε στη διάψευση του συγκεκριμένου σεναρίου που την θέλει να κινείται για την απόκτησή του 29χρονου μέσου.

Το Sport24.gr επικοινώνησε άμεσα με τον μάνατζερ του Κοσταρικανού διεθνή, Ρενέ Βάιτ όπως απέφυγε να πει το παραμικρό. "Σέβομαι την δουλειά σας αλλά δεν συνηθίζω να κάνω σχόλια αναφορικά με μεταγραφές παικτών μου. Δεν μπορώ να πω το παραμικρό.

Ρωτήστε πρώτα τον Ολυμπιακό. Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο για το συγκεκριμένο θέμα με τον Ρουίς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ