ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δεδομένα για Τσόρι, Ρομπέρτο και... Σεμπά!

Τα δεδομένα για Τσόρι, Ρομπέρτο και... Σεμπά!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τίποτα δεν θα "τρέξει" μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου (7/5), είτε σε ό,τι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις, είτε με τις εισηγήσεις του Σίλβα για τις αποχωρήσεις. Φοβερή πέραση έχει στο Μεξικό ο Ολυμπιακός.

Στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι να προετοιμαστεί η ομάδα για τον τελικό του Κυπέλλου, με στόχο να ρίξει... άγκυρα άλλο ένα τρόπαιο στο λιμάνι.

Από την άλλη βεβαίως, κάποιες διερευνητικές κινήσεις έχουν γίνει για ποδοσφαιριστές που – σύμφωνα με πληροφορίες – ενδιαφέρουν τους "ερυθρόλευκους".

Είναι δεδομένο ότι ο Μάρκο Σίλβα κοιτάζει αρκετά στην πορτογαλική αγορά, δηλαδή είτε ποδοσφαιριστές που ήδη αγωνίζονται εκεί (π.χ. ο επιθετικός Μπονατίνι της Εστορίλ), είτε παίκτες που πέρασαν από τηνPrimeira Liga.

Από εκεί και πέρα, δεν θα "τρέξει" τίποτα μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου (7/5). Αυτό σημαίνει ότι – μεταξύ άλλων - και η υπόθεση ανανέωσης του Νταβίντ Φουστέρ αναμένεται να μεταφερθεί μετά την 7η Μαΐου.

Η αίσθηση που επικρατεί για τον Ισπανό είναι ότι οδεύει προς ανανέωση, αλλά θα χρειαστεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να κάνει μερικές μέρες υπομονή.

Στο μεταξύ, έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό μία ιστορία με τον Ρομπέρτο και το κατά πόσο θα μείνει στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός γκολκίπερ είχε βγει μετά τα επεισόδια της Τούμπας και είπε ότι "ίσως έκλεισε ο κύκλος μου στην Ελλάδα". Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι ο Ρομπέρτο θα απασχολήσει το καλοκαίρι το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ.

Στο λιμάνι φέρεται να του έχουν δώσει το δικαίωμα να πάρει εκείνος την απόφασή του. Αυτό συνέβη άλλωστε και πέρσι. Ακούγεται έντονα για ενδιαφέρον από Αγγλία και Ισπανία. Σίγουρα θα επιθυμούσε να γυρίσει στην πατρίδα του για να βρίσκεται και κοντά στα παιδιά του.

Μπορεί όμως να προκύψει ενδιαφέρον και από αλλού. Η Ιταλία και η Γαλλία (Μονακό;) είναι δύο πρωταθλήματα που επίσης δεν θα άφηναν ασυγκίνητο τον 30χρονο "κέρβερο" των Πειραιωτών, αρκεί να βρισκόταν μία ομάδα που θα κάλυπτε τις φιλοδοξίες του.

Όμως, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Και θα πρέπει επίσης να σημειωθεί κάτι άλλο: Ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πώς έχει ρήτρα 5,5 εκατ. ευρώ μέχρι και τις 15 Ιουλίου.

Στην παρούσα φάση μόνο εκτιμήσεις μπορεί να γίνουν. Ούτε καν υποθέσεις! Εκτιμάται λοιπόν ότι τουλάχιστον στον 3ο προκριματικό γύρο τουChampions League,οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να πάνε με τον Ρομπέρτο. Οπότε, ό,τι είναι να γίνει, εκτιμάται ότι θα γίνει τον Αύγουστο.

Μία άλλη υπόθεση που θα απασχολήσει αρκετά τον Ολυμπιακό θα έχει να κάνει και με τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμού τη φετινή σεζόν, ενώ είχε την... ατυχία να βρεθεί και απέναντι στον Φορτούνη που έκανε σούπερ χρονιά και δικαιολογημένα αναδείχθηκεMVP του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η Ρίβερ Πλέιτ περιμένει στη γωνία για τον Αργεντινό. Όπως περιμένει και για τον Καμπιάσο. Στο "μάτι" όμως τον έχουν βάλει και από το Μεξικό. Σίγουρα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον το φετινό καλοκαίρι για τον Τσόρι, ο οποίος πάντως δεν έχει δείξει τάσεις φυγής.

Απλώς, βλέποντας διάφοροι "μνηστήρες" ότι δεν αποτελούσε βασικό εργαλείο του Σίλβα στην τρέχουσα σεζόν, είναι λογικό να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του. Η Ρίβερ δεν υπάρχει περίπτωση να μην ασχοληθεί μαζί του.

Τέλος, ακούγεται έντονα στο Μεξικό ότι και ο Σεμπά βρίσκεται στα υπόψη ομάδας από τη "χώρα του σομπρέρο", που έχει απλώσει για τα καλά δίχτυα στον Πειραιά. Οι Χάρα και Μπενίτες"γλύκαναν" τους Μεξικανούς.

Δεν αποκλείεται από το πουθενά να γίνει κάποια κρούση στην ΠΑΕ για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ από κλαμπ τηςLiga MX! Το όνομά του ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού...

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γουέστ Χαμ για Ρομπέρτο!

Η Μπούρσασπορ θέλει τον Σαλίνο

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ