ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Μπούρσασπορ θέλει τον Σαλίνο

Η Μπούρσασπορ θέλει τον Σαλίνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τον Λεάντρο Σαλίνο έχει ενδιαφερθεί η Μπούρσασπορ και σύμφωνα με τους Τούρκους έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Ο Λεάντρο Σαλίνο δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε ματς και αναμφίβολα είναι από τις πιο επιτυχημένες μετεγγραφές του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, αποτελώντας μια αξιόπιστη λύση στα άκρα της άμυνας.

Ο "Γαύρος" αναφέρει πως για το πρόσωπό του έχει ενδιαφερθεί η Μπούρσασπορ και οι Τούρκοι μάλιστα αναφέρουν πως έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την αγορά του.

Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την παραμονή του στον Ολυμπιακό και ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι, αλλά ο ίδιος και η οικογένειά του θέλουν να παραμείνουν στην Ελλάδα.

Ο Βραζιλιάνος μπακ δεν έκρυψε πως επιθυμεί να συνεχίσει στο Λιμάνι, μιλώντας στην φιέστα κατάκτησης του 43ου πρωταθλήματος: "Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. Τρία χρόνια εδώ και τρία πρωταθλήματα. Το αφιερώνω στην κόρη μου. Θέλω να μείνω εδώ και του χρόνου. Τώρα όμως, ας απολαύσουμε αυτές τις στιγμές...".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ