ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνεχίζει ακάθεκτος το κοινωνικό του έργο

Συνεχίζει ακάθεκτος το κοινωνικό του έργο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε προαναγγείλει το φιλανθρωπικό της πλάνο για όλο τον χρόνο και μπορεί η περίοδος των εορτών να πέρασε, αλλά οι Πειραιώτες συνεχίζουν να προσφέρουν σε όσους έχουν ανάγκη, όπως είχαν υποσχεθεί (videos).

Πιστός στο κοινωνικό του έργο παραμένει ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν μένουν στα λόγια και συνεχίζουν να προσφέρουν την βοήθεια τους σε όσους έχουν ανάγκη.

Άλλωστε αυτό είχαν προαναγγείλει ανακοινώνοντας το φιλανθρωπικό τους πλάνο λίγο πριν την περίοδο των εορτών και το τηρούν στο ακέραιο. Ό,τι δηλαδή ο σύλλογος θα στηρίζει όσους χρειάζονται βοήθεια για 365 μέρες τον χρόνο και όχι περιστασιακά.

Πέραν των πολλών δραστηριοτήτων της πειραϊκής ΠΑΕ στο διάστημα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το κοινωνικό έργο του Ολυμπιακού συνεχίζεται, γεγονός που αποτυπώνεται στην επίσκεψη και την βοήθεια που παρείχαν οι "ερυθρόλευκοι" στο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής "ΜΗΤΕΡΑ" , την έμπρακτη στήριξη στο ίδρυμα "ΑΡΓΩ" , ομοίως στην Παιδόπολη "ΜΗΤΕΡΑ" στην Αγία Βαρβάρα και φυσικά στην πρωτοβουλία της παρουσίας αντιπροσωπείας του συλλόγου στους πλημμυροπαθείς στο νησί της Καλύμνου αλλά και στην Ψέριμο .

Εκεί όπου οι Πειραιώτες έγιναν δεκτοί με μεγάλο ενθουσιασμό από τους πληγέντες κατοίκους των δύο νησιών, που τους ευχαρίστησαν θερμά για την πρωτοβουλία τους.

Συνεχίζει ακάθεκτος το κοινωνικό του έργο

Αξίζει να σημειώσουμε πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται στην διαδικασία της ίδρυσης του Olympiacos Foundation, που θα έχει ως μέλημα φιλανθρωπικές δράσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν κανονικά στο μέλλον. Και φυσικά υπάρχει η άκρως τιμητική για τον σύλλογο, συμφωνία με την UNICEF και η συνεχής έμπρακτη στήριξη στον Παγκόσμιο Οργανισμό προστασίας των παιδιών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ