ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συμφώνησε με Άρσεναλ, έρχεται στον Ολυμπιακό ο Κάμπελ

Συμφώνησε με Άρσεναλ, έρχεται στον Ολυμπιακό ο Κάμπελ
2011 AFP

Έκλεισε ΚΑΙ ο Κάμπελ! Άλλη μια σπουδαία μεταγραφή τελειώνει θετικά για τον Ολυμπιακό, καθώς η Άρσεναλ συμφώνησε να τον παραχωρήσει δανεικό στην ομάδα του Πειραιά για μια σεζόν.

"Καταιγίδα" μεταγραφών στο Λιμάνι! Ο Ολυμπιακός δεν σταματά να ενισχύει το ρόστερ του και κλείνει τη μια (καλή) μεταγραφή μετά την άλλη.

Είναι πλέον τόσα τα ονόματα, που καλό είναι να τα βάλουμε σε μια σειρά. Πρώτος ήρθε ο Χαβιέρ Σαβιόλα, δεύτερος ο Καρλ Μετζανί, τρίτος ο Ρομπέρτο Χιμένεθ και τέταρτος αναμένεται να είναι ο Τζόελ Κάμπελ.

Ο Κοσταρικανός άσος της Άρσεναλ, προβάρει τα ερυθρόλευκα, αφού οι "κανονιέρηδες" συμφώνησαν με την ομάδα του Πειραιά, προκειμένου να τον παραχωρήσουν δανεικό για μια σεζόν.

Όπως πρώτο σας μετέδωσε το Sport24.gr τα ξημερώματα της Πέμπτης , ο 21χρονος άσος ήταν στη λίστα των "ερυθρολεύκων", που βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις με τους Λονδρέζους και προσπαθούσαν να πείσουν τον Αρσέν Βενγκέρ να πει το "ναι".

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Τζόελ Κάμπελ, είναι ένα από τα "πουλέν" του Αλσατού τεχνικού της Άρσεναλ και πιστεύει πολύ στο ταλέντο του. Γενικότερα η Άρσεναλ, δεν συζητούσε καν το ενδεχόμενο να βάλει έστω οψιόν αγοράς στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό, δείγμα του πόσο "ποντάρει" σ' αυτόν τον ποδοσφαιριστή.

Ο 21χρονος διεθνής με την Κόστα Ρίκα, είχε πέρσι γεμάτη χρονιά με την φανέλα της Μπέτις και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Από τη νέα σεζόν όμως θα φορά την φανέλα του Ολυμπιακού και είναι σίγουρο πως μπορεί κάνει τη διαφορά με την ποιότητά του και την ταχύτητά του.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, βάζει άλλο ένα μεγάλο όπλο στο ρόστερ του και δυναμώνει πολύ στην επίθεση ενόψει της νέας σεζόν. Το αφεντικό τρελάθηκε όπως φαίνεται και κλείνει 4 (!) μεταγραφές σε μονάχα 24ώρες. Μια μεταγραφή κάθε 6 ώρες αν θέλετε να μιλήσουμε με μέσο όρο!

Δείτε τα κατορθώματα του Τζόελ Κάμπελ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ