ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Στόχος της Μπενφίκα ο Σισέ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Σισέ EUROKINISSI SPORTS

"A Bola" και "Record" φιλοξενούν ρεπορτάζ με βάση τα οποία ο Παπ Αμπού Σισέ είναι στη μεταγραφική λίστα της Μπενφίκα. Διαβάστε τι αναφέρουν για τον Σενεγαλέζο στόπερ του Ολυμπιακού.

Ο Παπ Αμπού Σισέ αποδείχθηκε λαβράκι για τον Ολυμπιακό. Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, αποδεικνύει ότι πολύ έκαναν που τον απέκτησαν οι "ερυθρόλευκοι". Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έχει παίξει σε έξι αγώνες, έχει σημειώσει 2 γκολ και σύμφωνα με τους Πορτογάλους είναι στη λίστα της Μπενφίκα.

Σύμφωνα με την " A Bola", η Μπενφίκα "ψάχνει για λύσεις στο κέντρο της άμυνας ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Σενεγαλέζος παρακολουθείται από τη Μπενφίκα, η οποία έτσι κι αλλιώς στρέφει το ενδιαφέρον της στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από εκεί άλλωστε είδε και απέκτησε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού".

Η " Record" σημείωσε στο ρεπορτάζ της: "Ο Παπ Σισέ ήταν στόχος του scouting της Μπενφίκα. Οι αετοί αναζητούν κεντρικό αμυντικό που να μπορεί να παίξει άμεσα στην πρώτη ομάδα, τον Ιανουάριο". Στο... κάρδο βέβαιο βάζουν και άλλους στόπερ, τον Mauricio Lemos της Λας Πάλμας και τον Marc-Oliver Kempf της Φράιμπουργκ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ