ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στόπερ, Μπαχουί και... Ραϊόλα

Στόπερ, Μπαχουί και... Ραϊόλα

Ο Περέιρα κάνει τις τελικές του εισηγήσεις, ο στόπερ παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα και ένα νέο... πουλέν του Μίνο Ραϊόλα είναι στο ραντάρ του Ολυμπιακού. Δυσκολεύει του Κάμπελ, Παλέρμο για Διαμαντάκο.

Σας είχαμε ενημερώσει εδώ και κάποιες μέρες πως στα τελευταία 24ωρα δεν θα υπάρξει κάποια ραγδαία εξέλιξη στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Και πράγματι έτσι συνέβη, κατόπιν συνεννόησης του Βίτορ Περέιρα με τους ανθρώπους της πειραϊκής ΠΑΕ που "τρέχουν" θέματα αυτής της φύσης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός χρειάστηκε λίγες μέρες παραπάνω προκειμένου να σχηματίσει άποψη για τους παίκτες που είχε ήδη στην διάθεση του και αυτούς που υπήρχαν στην μεταγραφική ατζέντα του Ολυμπιακού, με σκοπό να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις που αφορούν την ενίσχυση του ρόστερ και να κάνει τις δικές του εισηγήσεις στην διοίκηση.

Αρκετοί από τους παίκτες που είχαν προταθεί ή ορισμένοι από αυτούς που υπήρχαν στη λίστα μετά από υπόδειξη του Μίτσελ, έχουν απορριφθεί από τον 47χρονο τεχνικό. Η σειρά προτεραιότητας βεβαίως δεν αλλάζει και η ανάγκη για την απόκτηση στόπερ παραμένει ο πρώτος και κύριος στόχος των "ερυθρολεύκων".

Την Παρασκευή (16/1) λοιπόν θα πραγματοποιηθεί νέα μεταγραφική σύσκεψη και ο Περέιρα θα γνωστοποιήσει τις προθέσεις του στην διοίκηση, όσον αφορά θέσεις και ονόματα που έχει προκρίνει με σκοπό να ισχυροποιηθεί το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού ενόψει της συνέχειας. Και με τις μέρες να περνάνε, οι Πειραιώτες πρέπει να επισπεύσουν τις διαδικασίες, καθώς μετά τους Παναιτωλικό (εντός), Τύρναβο (Κύπελλο) και ΟΦΗ (εκτός), το αγωνιστικό πρόγραμμα "βαραίνει"... επικίνδυνα.

Μπαχουί, το νέο "πουλέν" του Ραϊόλα

Ένας παίκτης που ενδέχεται να απασχολήσει τον Ολυμπιακό στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, είναι ο Ναμπίλ Μπαχουί. Ο Σουηδός (με καταγωγή από το Μαρόκο) διεθνής εξτρέμ (17/1/14 το ντεμπούτο του, 7 συμμετοχές), που έκανε το ξεπέταγμα του την σεζόν 2011-12 με τη φανέλα της Μπρομακοϊπάρνα (15 γκολ και 6 ασίστ σε 28 ματς και 2358 λεπτά συμμετοχής), επιδόσεις που τον έφεραν στην αγκαλιά της ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Τις επόμενες δύο σεζόν (2012-13, 2013-14), το κοντέρ έγραψε 59 ματς, 23 γκολ και 14 ασίστ, νούμερα εξαιρετικά για παίκτη που αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ (με ανάποδο πόδι, καθώς εκτελεί με το δεξί) και διακρίνεται τόσο για την σωματοδομή του (188 εκ.), όσο και για την ταχύτητα και την τεχνική που διαθέτει.

Το συμβόλαιο του με την ΑΙΚ ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη του 2016 και ο σουηδικός σύλλογος αξιώνει περί τα 2,5 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του. Ο Μπαχουί έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον των Κρίσταλ Πάλας και Στόουκ, ωστόσο υπάρχει μια σημαντική παράμετρος που μπορεί να βάλει για τα καλά στο παιχνίδι τον Ολυμπιακό.

Ατζέντης του 24χρονου (5/2/1991) άσου ήταν ο Νέναντ Λούκιτς, ωστόσο η συνεργασία τους τερματίστηκε πριν αρκετούς μήνες και στην Σουηδία επιμένουν πως εδώ και λίγες μέρες, ο Ναμπίλ Μπαχουί είναι το νέο πουλέν του Μίνο Ραϊόλα. Οι σχέσεις του διάσημου ατζέντη με τον Ολυμπιακό είναι πολύ καλές, κάτι που φαίνεται και από τις μεταγραφές των Κασάμι, Αφελάι, που πολύ δύσκολα θα έπιαναν Λιμάνι αν είχαν άλλο μάνατζερ.

Ο σουηδικός Τύπος τις τελευταίες ώρες ασχολείται με τα σενάρια που θέλουν τον Μπαχουί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να δηλώνει πως "δεν ξέρω κάτι για την ώρα. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο κλαμπ στην Ευρώπη.

Αν υπάρξει πρόταση και την αποδεχθεί η ΑΙΚ Στοκχόλμης, τότε θα πάω. Θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρω πως παίζει στο Champions League και φέτος ήταν στο ίδιο γκρουπ με την Μάλμε. Ο Τζίμι Ντουρμάζ παίζει εκεί, είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Θα έρθω σε επαφή με τον Τζίμι να μου μιλήσει για τον σύλλογο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπαχουί, που ήταν "σφίγγα" όταν ρωτήθηκε για το σενάριο συνεργασίας με τον Μίνο Ραϊόλα.

Δυσκολεύει του Κάμπελ και το... αγκάθι για στόπερ

Η περίπτωση Κάμπελ είναι εξ ορισμού δύσκολη, για όλους τους λόγους που έχετε διαβάσει τις προηγούμενες στο Sport24.gr , ωστόσο τα πράγματα ίσως περιπλέκουν ακόμη περισσότερο από δύο συγκρουόμενες πληροφορίες σε Πορτογαλία και Αγγλία.

Στην Λισσαβώνα γίνεται λόγος για γερό μπάσιμο της Μπενφίκα προκειμένου να αγοράσει τον Κοσταρικανό διεθνή εξτρέμ, αντίθετα στο Νησί κυκλοφορούν σενάρια για τα οποία σας είχαμε ενημερώσει εδώ και πολλές μέρες , που θέλουν τον Βενγκέρ να προσφέρει επέκταση συμβολαίου στον Κάμπελ με σκοπό να τον παραχωρήσει ξανά δανεικό! Την ίδια στιγμή, ο Κριστιάν Ροντρίγκες της Ατλέτικο Μαδρίτης (έχει προταθεί σε Γαλατάσαραϊ και Ολυμπιακό) έχει καλή πρόταση από την Ιταλία.

Στο θέμα του στόπερ, το μεγάλο "αγκάθι" παραμένει το γεγονός πως οι Πειραιώτες δεν πείθονται να προχωρήσουν σε περιπτώσεις παικτών που δεν έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στο Europa League. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πορευτεί με τους Σιόβα, Αυλωνίτη και τον τραυματία μέχρι τα μέσα Φλεβάρη, Μποτία. Μεγάλο ρίσκο.

Στον Πειραιά θα μπορούσαν να κλείσουν... χθες παίκτες όπως ο Ντιγκάρ ή ο Νοβαρέτι, αλλά ο Περέιρα θέλει κάτι διαφορετικό. Πάντως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το όνομα του Περίκλες Σάντος Περέιρα , ενώ οι Τούρκοι δειλά - δειλά επαναφέρουν τον Μπρούνο Άλβες.

Παλέρμο για Διαμαντάκο

Οι Ιταλοί φαίνεται πως έχουν βάλει στο μάτι τον 22χρονο στράικερ του Ολυμπιακού. Μόνο που το ενδιαφέρον δεν είναι καινούργιο αλλά επανέρχεται στο προσκήνιο ξανά μετά το καλοκαίρι. Και τότε η Παλέρμο είχε τσεκάρει τον Διαμαντάκο, αλλά τώρα μοιάζει ποιο σοβαρό.

Μάλιστα, στην γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως εφόσον οι Σικελοί καταφέρουν να πουλήσουν τον Σίμον Μάκιενοκ, τότε θα προχωρήσουν σε πρόταση προς τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Διαμαντάκου.

Τέλος να αναφέρουμε πως η Παναχαϊκή θέλει δανεικούς τους Ανδρέα Γιαννιώτη και Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

Δείτε εν δράσει στα βίντεο που ακολουθούν τον Ναμπίλ Μπαχουί:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ