ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ομάδα που κερδίζει...

Ομάδα που κερδίζει...
INTIME SPORTS

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ανησυχεί από την ίωση του Τσόρι, ετοιμάζει την ίδια ενδεκάδα με αυτή της Ξάνθης και αύριο θα δώσει στη διοίκηση τις τελικές προτάσεις του για στόπερ, εξτρέμ και χαφ

Την ίδια ενδεκάδα που κέρδισε την Ξάνθη , προσανατολίζεται να παρατάξει ο Περέιρα στο Καραισκάκης, κόντρα στον Παναιτωλικό, αφού ισχύει και για τον Πορτογάλο το δόγμα "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει".

Όπως έδειξε και στη χθεσινή προπόνηση, ετοιμάζει για την Κυριακή τους έντεκα της Θράκης, αν και ο Τσόρι Ντομίνγκες ταλαιπωρείται από ίωση και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα . Δεν υπάρχει όμως ανησυχία, αφού εκτός απροόπτου θα προπονηθεί κανονικά αύριο και για να προφυλαχθεί δεν πήγε στην επίσκεψη του Ολυμπιακού στο νοσοκομείο "Ελπίδα".

Η άμυνα έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να αλλάξει γιατί δεν υπάρχουν επιλογές και την απαρτίζουν οι Ρομπέρτο, Ομάρ, Αυλωνίτης, Σιόβας, Ελαμπνταλουί, ενώ για το κέντρο προορίζονται οι Μανιάτης, Κασάμι, Τσόρι, με τους Ντοσεβί, Αφελάι στα άκρα και τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μιλιβόγεβιτς εξάλλου εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τη γερή κράση του και τη γρήγορη επανένταξη του στις προπονήσεις, αφού τη Δευτέρα θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα, ενώ ο Πελέ έβγαλε όλο το σημερινό πρόγραμμα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δούλεψαν πολύ πάνω στην τακτική, ενώ ακολούθησαν ασκήσεις για την βελτίωση της ανάπτυξης του παιχνιδιού και τελειώματα φάσεων. Η προπόνηση διήρκησε ξανά πάνω από μιάμιση ώρα. Ο Μιλιβόγιεβιτς έκανε ατομικό, ενώ οι Μποτία και Φουστέρ θεραπεία. Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, ο Περέιρα άλλαξε τα πλάνα και ζήτησε προθεσμία ως την Παρασκευή προκειμένου να δώσει τις δικές του επιλογές, αφού απέρριψε τους στόχους του Μίτσελ. Παραμένει όμως προτεραιότητα ένας στόπερ, καθώς εκτός από τους Αυλωνίτη, Σιόβα, υπάρχει μόνο ο άπειρος Βούρος και ένας τραυματισμός κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου ματς, αλλά και σε κάποια προπόνηση θα φέρει την ομάδα με εμφανές πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι ότι μετά το ματς με τον Παναιτωλικό ακολουθεί το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Τύρναβο, ενώ την μεθεπόμενη αγωνιστική ενδέχεται να έχει ρεπό, αφού ο αντίπαλος του, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης και δεν αποκλείεται να αναβληθεί το παιχνίδι της 20η αγωνιστικής.

Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία, αφού ακολουθούν τα δύσκολα ματς με Βέροια(εκτός), Ατρόμητο(εντός), ΠΑΟΚ(εκτός) και η ομάδα πρέπει να είναι πάνοπλη, αφού απο αυτά τα ματς θα κριθεί κατά πολύ η πορεία προς τον τίτλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ