ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με πολύτιμες εμπειρίες στις αποσκευές τους

Με πολύτιμες εμπειρίες στις αποσκευές τους

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού βρέθηκε το διήμερο 28-29 Μαΐου στη Ζυρίχη, συμμετέχοντας στο τουρνουά Blue Stars / FIFA Youth Cup.

Πολύτιμες εμπειρίες στο Blue Stars / FIFA Youth Cup, που διεξήχθη στην Ζυρίχη, συνέλεξε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, που συμμετείχε στο τουρνουά μαζί με σπουδαίους συλλόγους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Οι Πειραιώτες στο πρώτο παιχνίδι του 2ου ομίλου, διάρκειας συνολικά 40 λεπτών (δύο 20λεπτα ημίχρονα), ηττήθηκαν με 1-0 από την Σιόν μετά από τέρμα του Σις στο 3ο λεπτό.

Ηλιάδης, Λεάντρο, Βατουσιάδης, Παιδάκης, Λάτσι, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης, Πασαλίδης, Βολονάκης, Ψυχογιός και Γαρεφαλάκης ήταν οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Νίκος Τοπολιάτης.

Μις, Ακολό, Ταμαγιό, Φερνάντες, Φολονιέρ, Μοργκάδο, Σιέρο, Αμπαντά, Σις, Ραϊμόν και Ιλντίζ, αγωνίστηκαν για την Σιόν.

Ανατροπή με Γκρασχόπερς

Στο δεύτερο ματς του τουρνουά, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-1 της Γκρασχόπερς. Οι Ελβετοί προηγήθηκαν με το γκολ του Κουμπλί μόλις στο 1ο λεπτό, αλλά ο Ψυχογιός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 29’. Ο Τόλι 5 λεπτά αργότερα ο σημείωσε το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ηλιάδης, Λεάντρο, Παιδάκης, Μ. Σιώπης, Πασαλίδης, Τόλι, Μπερκ, Νασιακόπουλος, Μακροστέργιος, Ιγνατίδης και Σάλιακας αγωνίστηκαν για τους "ερυθρόλευκους".

Με τους Κόμπερ, Φίσερ, Σάμαρντζιζ, Σιαβάνο, Κουμπλί, Βέκιε, Μασάντο, Πφρέντερ, Λούσλι, Αλ Αμπαντιέ, Ράινερ, παρατάχθηκαν οι "ακρίδες".

Ισοπαλία στο τρίτο ματς

Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, με την αναμέτρηση απέναντι στην Ατλέτικο Παραναένσε. Οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα μαχητικοί και πάλεψαν για το καλύτερο, ωστόσο το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης τους βρήκε στο 1-1 απέναντι στους Βραζιλιάνους. Ο Ψυχογιός σκόραρε πρώτος στο 10’, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Ντεμασένο Άλβες διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ψυχογιός, Τόλι, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης, Γαρεφαλάκης, Λάτσι, Βολονάκης, Παιδάκης, Πασαλίδης, Ηλιάδης και Σάλιακας χρησιμοποιήθηκαν από τον Νίκο Τοπολιάτη.

Μακανάν, Σετίνε Γκιμαράες, Βινίσιους Εμπερετσούκβου, Γιαμάντα, Φεϊτόσα Άβιλα, Κιντανίγια ντα Σίλβα, Ροσέτο, Ενρίκε Ζούκι, Νογκέιρα ντα Σίλβα, Φεϊτόσα ντε Φρέιτας, Ντεμασένο Άλβες, αγωνίστηκαν για την Παραναένσε.

Φινάλε με ήττες

Κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου ο Ψυχογιός στο 2ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό, αλλά τα γκολ των Πολ (35’) και Σολ (37’) έδωσαν την νίκη στους Γερμανούς και δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Μπερντ Στορκ να πανηγυρίσουν, τερματίζοντας στην 3η θέση του Β’ ομίλου.

Για τις θέσεις 5-6, οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν την Ασάντε Κοτόκο και ηττήθηκαν με 2-0 μετά τα τέρματα των Νταουντά (12') και Νιμάκο (25').

Οι παίκτες του Νίκου Τοπολιάτη αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες με την παρουσία τους στο Blue Stars / FIFA Youth Cup και αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ