ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην αποστολή ο Μήτρογλου με Ατρόμητο

Στην αποστολή ο Μήτρογλου με Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Το όνομα του Κώστα Μήτρογλου βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, παρά το γεγονός πως εκκρεμούν οι διαπραγματεύσεις των Πειραιωτών με την Φούλαμ για την πώληση του παίκτη.

Με την προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης (28/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", το βράδυ της Τετάρτης (29/1, 20:00).

Πρόκειται για την πρώτη μονομαχία των δύο ομάδων στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς θα ακολουθήσει η ρεβάνς στο Περιστέρι.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σχετικά με την προπόνηση της Τρίτης υπήρχε για το αν μετά το τέλος της, το όνομα του Κώστα Μήτρογλου θα ήταν ανάμεσα σε αυτά που θα επέλεγε ο Μίτσελ για την αποστολή κόντρα στον Ατρόμητο.

Τελικά ο 25χρονος διεθνής φορ συμπεριλήφθηκε κανονικά στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού (πήρε 19 παίκτες συνολικά στην αποστολή), παρά το γεγονός πως βρίσκονται πάντα σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Φούλαμ για την πώληση του παίκτη στον αγγλικό σύλλογο.

Η προπόνηση

Όσον αφορά τα της προπόνησης, οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις κατοχής και ελέγχου του παιχνιδιού, σωστής κυκλοφορίας και πίεσης προς τον αντίπαλο, αλλά και τακτική.

Ακολούθησε δίτερμα, όπου το βάρος έπεσε στην επιθετική και αμυντική λειτουργία, ενώ στο ιατρικό δελτίο ουσιαστικά υπάρχει μόνο το όνομα του Δημήτρη Σιόβα που αναρρώνει μετά την επέμβαση στον έξω σφυρό του δεξιού του ποδιού.

Με το τέλος της προπόνησης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κάρολ, Μέγκιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Στσέποβιτς, Τόρες, Βέργος και Βούρος.

Όσοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν κανονικά το πρωί της Τετάρτης (29/1), ενώ οι εντός θα δουλέψουν πάνω στο κομμάτι των στημένων φάσεων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ