ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα βρήκε με Φούλαμ

Τα βρήκε με Φούλαμ
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Φούλαμ και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον αγγλικό σύλλογο για την μεταγραφή. Το ποσό που αξιώνουν οι Πειραιώτες για να δώσουν το "οκ".

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό στην Φούλαμ και το αγγλικό πρωτάθλημα.

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη θέλουν τον Έλληνα διεθνή στράικερ να επιθυμεί την μετακόμιση του στην Premier League και τις προοπτικές που του δίνει η παρουσία του στον λονδρέζικο σύλλογο.

Ο Κώστας Μήτρογλου θεωρεί πως αγωνιζόμενος βασικός στην ομάδα της Φούλαμ μπορεί να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κοιτάζοντας ακόμη ψηλότερα μελλοντικά.

Ρόλο στην απόφαση του 25χρονου φορ και μάλιστα σημαντικό, παίζει το γεγονός πως στο Λονδίνο θα βρει τον Γιώργο Καραγκούνη, αρχηγό της Εθνικής ομάδας, ο οποίος θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί γρηγορότερα στα δεδομένα του συλλόγου και του πρωταθλήματος.

Οι Άγγλοι αποθεώνουν Μήτρογλου μέσω social media

Άλλωστε ο Καραγκούνης μίλησε με τον Μήτρογλου όταν προέκυψε το θέμα μεταγραφής του δεύτερου στην Φούλαμ και προέτρεψε τον επιθετικό του Ολυμπιακού να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, θεωρώντας πως έχει όλα τα φόντα να πετύχει στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι Λονδρέζοι από την πλευρά τους έδειξαν πόσο πολύ πιστεύουν στις δυνατότητες του Έλληνα διεθνή στράικερ, δίνοντας του ένα εξαιρετικό χρηματικό ποσό για κάθε χρόνο συμβολαίου (τριετές ή τετραετές κατά άλλες πηγές), που φτάνει στα 2.500.000 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Ανάμεσα σε Φούλαμ και Μήτρογλου προφανώς δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο απρόοπτο και η ολοκλήρωση ή μη της μεταγραφής εξαρτάται αποκλειστικά πλέον από τον Ολυμπιακό.

Στην αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο ο Μήτρογλου

Το ποσό που αξιώνει ο Ολυμπιακός για να δώσει την συγκατάθεση του

Ανάμεσα στους Πειραιώτες και την Φούλαμ δεν υπάρχει, προς το παρόν τουλάχιστον, καμία συμφωνία. Ο Ολυμπιακός δεν θεωρεί ικανοποιητικό το ποσό των 14.000.000 περίπου εκατομμυρίων ευρώ που προσφέρουν οι Λονδρέζοι (επανήλθαν με αυτά τα λεφτά μετά το "όχι" του Ολυμπιακού στα 11 εκ. ευρώ ) και αξιώνουν παραπάνω χρήματα, σίγουρα περισσότερα από 15.000.000 εκατομμύρια ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και εξελίσσονται σε "σκληρό πόκερ"...

Αν επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, τότε ο Μήτρογλου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και την Premier League.

Ο δημοσιογράφος του "Sky Sports", Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο τοποθετήθηκε μέσω Twitter επί του θέματος, παρουσιάζοντας τελειωμένη την μεταγραφή.

"Ο Μήτρογλου έτοιμος να ενταχθεί στην Φούλαμ. 14 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό και τετραετές συμβόλαιο στον Έλληνα στράικερ", έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ οι εξελίξεις πλέον κάνουν τον γύρο της Ευρώπης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ