ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Κομοτηνή ο Ολυμπιακός

Στην Κομοτηνή ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Στην Κομοτηνή βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (14/4) ο Ολυμπιακός, που την Τετάρτη (15/4, 19:00) αντιμετωπίζει τον, αήττητο στην έδρα του, Πανθρακικό. Ο λόγος της παραμονής του Αφελάι στην Ολλανδία.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, καθώς το παιχνίδι αρχικά είχε αναβληθεί εξαιτίας της ακαταληληλότητας του Δημοτικού Σταδίου της Κομοτηνής, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που είχαν πλήξει την πόλη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε στις 18:15 το απόγευμα της Τρίτης και το αεροσκάφος που μετέφερε τους Πειραιώτες προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης περίπου 45 λεπτά αργότερα.

Τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τους ανθρώπους της ΠΑΕ που συνόδευαν την αποστολή, περίμενε ένα πούλμαν το οποίο και τους μετέφερε στην Κομοτηνή, όπου θα διανυκτερεύσουν οι "ερυθρόλευκοι" πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης (15/4, 19:00). Μαζί με την ομάδα ταξίδεψαν και οι Τάκης Αγραφιώτης, Κριστιάν Καρεμπέ, Πιερ Ισά.

Στην Κομοτηνή ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Παρά το ψιλόβροχο που επικρατούσε στην περιοχή, η θερμοκρασία άγγιζε τους 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι μετεωρολογικές προβλέψεις θέλουν τον καιρό να είναι ιδανικός για ποδόσφαιρο την ώρα του αγώνα, κάνοντας λόγο για αραιές νεφώσεις το απόγευμα της Τετάρτης.

Την αποστολή του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν καμιά δεκαριά φίλοι της ομάδας που ήθελαν να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματα τους. Η πτήση σε γενικές γραμμές ήταν ήρεμη και οι ποδοσφαιριστές αρκετά ευδιάθετοι.

Στην Κομοτηνή ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS
Στην Κομοτηνή ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Οι προτροπές του Περέιρα

Όλες τις προηγούμενες μέρες ο Βίτορ Περέιρα συνέστησε προσοχή, σοβαρότητα και συγκέντρωση κόντρα στον Πανθρακικό, μια ομάδα που "καίγεται" για βαθμούς και είναι αήττητη στην έδρα της όπου μετράει 7 νίκες και 7 ισοπαλίες σε 14 αναμετρήσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στους παίκτες του πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν στους "Ζωσιμάδες" στην ήττα από τον ΠΑΣ, ζητώντας τη νίκη απέναντι στον Πανθρακικό, γεγονός που θα επιτρέψει στους "ερυθρόλευκους" να σφραγίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν προτίθεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με τους παίκτες που προτιμά στο βασικό σχήμα τις τελευταίες εβδομάδες.

Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί, Ντομίνγκες, Φορτούνης και Χάρα έχουν το προβάδισμα για την ενδεκάδα, με τους Μπενίτες και Φουστέρ να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μποτία, Διαμαντάκος, Σαλίνο, Μπενίτες, Μαζουακού, Γιαννούλης, Ντοσεβί, Μπουχαλάκης, Εντινγκά, Σιόβας, Φουστέρ και Χάρα, είναι οι 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεση του ο Βίτορ Περέιρα για την αναμέτρηση της Τετάρτης (15/4, 19:00) στην Κομοτηνή.

Σοβαρό το οικογενειακό πρόβλημα του Αφελάι

Από την αποστολή που τα ταξίδεψε για το ματς με τον Πανθρακικό απουσιάζουν οι τραυματίες Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί, Στρέζος (και οι τρεις ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης), ο ανέτοιμος Ντουρμάζ (προπονήθηκε για δεύτερη σερί ημέρα σε κανονικούς ρυθμούς) και φυσικά ο Μανιάτης (συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης).

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Σαντάνα, Αφελάι (δεν έχει επιστρέψει ακόμη από την Ολλανδία), Κασάμι για λόγους τακτικής, την στιγμή που ο Ελβετός διεθνής μέσος δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες του στον Πειραιά.

Θα πρέπει πάντως να σταθούμε στην περίπτωση του Ολλανδού διεθνή κυνηγού και τα σενάρια που πυροδότησε η απουσία εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, με τον Αφελάι να παραμένει στην πατρίδα του.

Είναι γεγονός πως ο 28χρονος άσος αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, που αφορά συγγενή πρώτου βαθμού και τις δύσκολες ώρες που περνάει. Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να αρνηθεί στον παίκτη άδεια για να παραμείνει στο πλευρό του συγγενικού του προσώπου, ούτε έχει θέσει dead line επιστροφής, καθώς σέβεται στο απόλυτο μια ανθρώπινη και δύσκολη στιγμή που βιώνει ο Αφελάι.

Επομένως ο παίκτης είναι δικαιολογημένα απών και παραμένει στην Ολλανδία για το προσωπικό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και όχι για κάποιον διαφορετικό λόγο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ