ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη λίστα ο Κλεμάν Σαντόμ

Στη λίστα ο Κλεμάν Σαντόμ

Ο Κλεμάν Σαντόμ βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των αντικαταστατών του Ανδρέα Σάμαρη και κερδίζει τη μάχη με τον Ντιόπ, αλλά μην αποκλείσετε την ανατροπή , αν και ο Γάλλος είναι το φαβορί.

Ο Κλεμάν Σαντόμ είναι υποψήφιος για αντικαταστάτης του Ανδρέα Σάμαρη. Ο 26χρονος μέσος που ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά πέρυσι δόθηκε δανεικός στην Τουλούζ, βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και απασχολεί τον Ολυμπιακό

Ο Σαντόμ γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 1987, προέρχεται από τις ακαδημίες της Παρί και τις περιόδους 2006-13 είχε 239 συμμετοχές και 9 γκολ στην πρώτη ομάδα. Πέρυσι όμως λόγω της υπερπληθώρας παικτών στη θέση του (Βεράτι, Ματουιντί, Σισοκό, Μότα, Μποντμέρ) δόθηκε δανεικός στην Τουλούζ, χωρίς οψιόν αγοράς και έκανε 28 συμμετοχές με 2 γκολ.

Ο Σαντόμ έχει μια συμμετοχή στην Εθνική, στις 12 Οκτωβρίου 2012, στην ήττα 1-0 της Γαλλίας, από την Ιαπωνία.

Στο προσκήνιο παραμένει και ο Ντιόπ, αν και οι πιθανότητες απόκτησης του είναι περιορισμένες, παρά την επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και την πρόθεση της Λεβάντε να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του.

Η διοίκηση της Λεβάντε, παραδέχτηκε την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος από τον Ολυμπιακό, διευκρίνισε όμως ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, παρά μόνο κουβέντες μέσω μεσαζόντων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ