ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη Γερμανία το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας

Στη Γερμανία το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας
INTIME SPORTS

Στο Ζέεφελντ της Αυστρίας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού και στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας το δεύτερο, εκεί όπου θα οι Πειραιώτες θα δώσουν και 4-5 φιλικά ματς.

Η... συνήθεια που έγινε λατρεία είναι το Ζέεφελντ για τον Ολυμπιακό, καθώς εδώ και πολλά χρόνια και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οι Πειραιώτες επιλέγουν την κωμόπολη που είναι χτισμένη στο οροπέδιο του Τιρόλο για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία.

Το Ζέεφελντ συγκεντρώνει ιδανικές κλιματικές συνθήκες, άρτιες εγκαταστάσεις και πεντακάθαρο αέρα (βρίσκεται σε υψόμετρο 1207 μέτρων), ενώ συνήθως είναι ήσυχο, καθώς αποτελεί αγαπημένο προορισμό της... τρίτης ηλικίας και όχι της νεολαίας.

Στη Γερμανία το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας
INTIME SPORTS

Το 2000 με προπονητή τον Γιάννη Ματζουράκη και το 2002 με τον Τάκη Λεμονή στην τεχνική ηγεσία, οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Τέγκερνζε (50 χιλιόμετρα έξω από το Μόναχο), ενώ φτάσαμε ξανά στο 2010 για αλλάξουν ξανά επιλογή προπονητικού κέντρου οι Πειραιώτες. Μετά το... σερί του Ζέεφελντ, ήρθε το Μπαντ Βέρισχοφεν (Γερμανία) με προπονητή τον Έβαλντ Λίνεν.

Στη Γερμανία το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας
INTIME SPORTS

Το καλοκαίρι του 2012 οι "ερυθρόλευκοι" άργησαν και η Μάντσεστερ Σίτι τους... πρόλαβε στην κούρσα για το Ζέεφελντ, οπότε ο Ολυμπιακός του Λεονάρντο Ζαρντίμ στράφηκε στην λύση του Άχενκιρχ, επίσης στην Αυστρία.

Ωστόσο από το 2013 ο Ολυμπιακός επέστρεψε ξανά στην δοκιμασμένη επιλογή του Ζέεφελντ, τοποθεσία στην οποία και φέτος θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" από τις 10 έως και τις 21 Ιουλίου.

Στη Γερμανία το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας
INTIME SPORTS

Δεύτερο στάδιο στην Γερμανία

Οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν από την Αυστρία στις 21/7 και θα επιστρέψουν στην βάση τους για λίγες μέρες, μέχρι να ετοιμάσουν ξανά βαλίτσες με προορισμό αυτή τη φορά την Γερμανία, για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει για το Ντίσελντορφ στις 27 Ιουλίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 7 Αυγούστου. Στο διάστημα της παρουσίας τους επί γερμανικού εδάφους, οι "ερυθρόλευκοι" δεν περιοριστούν σε προπονήσεις αλλά πρωτίστως θα προχωρήσουν στο αγωνιστικό μοντάρισμα ενόψει της νέας σεζόν, μέσα από μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων.

Τέσσερα ή πέντε θα είναι τα παιχνίδια προετοιμασίας που θα δώσουν οι Πειραιώτες στο Ντίσελντορφ, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των συλλόγων που θα αντιμετωπίσουν. Ενδέχεται κάποιο από τα φιλικά να γίνει και επί ολλανδικού εδάφους.

Για την ώρα αυτό που έχει γνωστό, είναι το φιλικό που θα δώσει ο Ολυμπιακός με την Εθνική ομάδα του Κατάρ, στις 13 Αυγούστου στην Ζυρίχη της Ελβετίας και αφού οι Πειραιώτες θα έχουν ολοκληρώσει το πρώτο και δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ