ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκέποβιτς για αντι-Μήτρογλου

Σκέποβιτς για αντι-Μήτρογλου
Σκέποβιτς

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο νεαρός επιθετικός Μαρκο Σκέποβιτς σύμφωνα δημοσιεύματα από την Σερβία τον οποίο παρακολούθησε ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς (vid)

Μπορεί στον Ολυμπιακό να διαψεύδουν τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον για αρκετούς ποδοσφαιριστές του εξωτερικού και του εσωτερικού, οι άνθρωποι της ομάδας, ωστόσο, δουλεύουν πυρετωδώς για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό (και συγκεκριμένα την Σερβία), στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων βρίσκεται ο νεαρός επιθετικός της Παρτίζαν Σκέποβιτς.

Ο 21άχρονος άσος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα της Σερβίας, έχοντας πετύχει ορισμένα εντυπωσιακά γκολ (όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί).

Τον ποδοσφαιριστή παρακολούθησε πρόσφατα ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς που έχει πλέον προσωπική άποψη για το ταλέντο του. Οι Σέρβοι μάλιστα τονίζουν πως η μεταγραφή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την παραμονή ή όχι το Κώστα Μήτρογλου, μιας και στο στιλ μοιάζουν αρκετά (ο Σέρβος έχει καλύτερη τεχνική).

Τέλος να πούμε πως το θέμα του Ντέρεκ Μπόατενγκ είναι άγνωστο πότε θα ολοκληρωθεί, αφού το CAS δεν έχει πάρει ακόμα καμία απόφαση.

* Ο Μάρκο Σκέποβιτς είναι διεθνής με την ομάδα της Σερβίας από το 2012 και μετά μετρώντας τρεις συμμετοχές

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ