ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καίει" ο ΠΑΟΚ, κλειδί ο Μπόατενγκ στον Ολυμπιακό

"Καίει" ο ΠΑΟΚ, κλειδί ο Μπόατενγκ στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ είναι "κλειδί" για πόσες μεταγραφές θα κάνει ο Ολυμπιακός, που αυτή τη στιγμή, ωστόσο, "καίγεται" για να νικήσει τον ΠΑΟΚ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ και τους λόγους που οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να στείλουν "μήνυμα" στους Θεσσαλονικείς!

Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού έχουν γίνει ... ήδη. Οι περισσότερες δηλαδή, καθώς υπάρχει σε εκκρεμότητα η υπόθεση Μπόατενγκ. Όμως, αυτή τη στιγμή στου Ρέντη, δεν συζητάνε για την ενίσχυση της ομάδας τους, αλλά για την αναγκαιότητα νίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Τι εννοούμε; Ότι το ματς της Κυριακής, ανεξάρτητα από το αν δεν έχει ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι από εκείνα, που οι "ερυθρόλευκοι" έχουν σημαδέψει σαν "must win" αγώνες.

"Οπωσδήποτε νίκη" για πολλούς λόγους. Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει να νικά ως το τέλος του πρωταθλήματος, που θα στεφθεί και τυπικά Πρωταθλητής, θέλει να παίξει καλή μπάλα, αλλά και όπως λένε στον Πειραιά "θέλει να στείλει και μήνυμα στον ΠΑΟΚ".

Οι πρωταθλητές γνωρίζουν ότι στον Δικέφαλο, γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια ανασύστασης της ομάδας. Ήδη, άλλωστε, από τη Θεσσαλονίκη οι εξαγγελίες για την διεκδίκηση του τίτλου εν όψει της νέας χρονιάς είναι συνεχόμενες.

Γι αυτό και εν όψει του αγώνα της Κυριακής η απαίτηση για νίκη πιο έντονη, έτσι ώστε "ο ΠΑΟΚ να συνειδητοποιήσει, ότι θέλει πολλή δουλειά ώστε να πλησιάσει τον Ολυμπιακό".

Ο Μπόατενγκ ρυθμίζει τις μεταγραφές

Και οι μεταγραφές; Καθημερινά ακούγονται ονόματα, δημοσιεύονται λίστες, αλλά η αλήθεια ως συνήθως είναι πάντοτε στη μέση.

Ναι μεν στον Ολυμπιακό εξετάζουν ονόματα, τούς προτείνονται παίκτες, ωστόσο, μη ξεχνάμε ότι έχουν ήδη συμφωνήσει τρεις παίκτες. Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι και Σαλίνο.

Ο τέταρτος μπορεί να είναι ο Ντέρεκ Μπόατενγκ, που εδώ και καιρό περιμένει την "απελευθέρωσή" του (μέσω CAS) από τη Ντνίπρο, κάτι που λέγεται ότι θα συμβεί είτε θετικά, είτε αρνητικά, μέσα στις επόμενες μέρες. Αν ο Μπόατενγκ μείνει οριστικά ελεύθερος, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για ένα επιθετικό μέσο.

Αν όχι, τότε θα πάει να πάρει δυο παίκτες (και επιθετικό και αμυντικό μέσο, ή αν προτιμάτε ένα παίκτη που θα αγωνίζεται στον άξονα).

Προς το παρόν, όμως, είπαμε ότι προέχει ο ΠΑΟΚ...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ