ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σέρλοκ Χολμς για τον... Πουλίδο

Σέρλοκ Χολμς για τον... Πουλίδο

Μια φωτό του Πουλίδο στο Instagram, προκάλεσε δεκάδες σενάρια για τον ερχομό του στον Ολυμπιακό, ο παίκτης θα παρευρεθεί σε δείπνο που παρεθέτει σε τρεις ώρες ο πρόεδρος της χώρας Νιέτο στο Mexico City και ουδείς γνωρίζει τον επόμενο προορισμό του...

Ο Άλαν Πουλίδο πόσταρε φωτογραφία του το πρωί της Τρίτης από το αεροδρόμιο του Μοντερέι στο Μεξικό, αλλά ουδείς γνωρίζει τον τελικό προορισμό του, αφού σε τρεις ώρες ο πρόεδρος του Μεξικού θα δεξιωθεί την ποδοσφαιρική ομάδα που έπαιξε στο Μουντιάλ.

Το σίριαλ απόκτησης του Άλαν Πουλίδο φτάνει στο τέλος του; Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει εδώ και αρκετό καιρό τον Μεξικανό στράικερ, αλλά υπήρξαν ορισμένα προβλήματα με την ομάδα του, Τίγκρες, με αποτέλεσμα η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή να έχει "κολλήσει".

Υπάρχουν όμως ενδείξεις ότι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή έχει μπει στην τελική της ευθεία, αν δεν τον δούμε όμως στον Πειραιά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά. Ο παίκτης πόσταρε φωτογραφία στο Instagram, από το αεροδρόμιο Μοντερέι, αλλά από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο δεν γίνονται πτήσεις για το εξωτερικό. Δεν αποκλείεται βέβαια να πήρε το αεροπλάνο για το Mexico City, προκειμένου να πάρει πτήση για την Ευρώπη, ενώ σε τρεις ώρες ειναι προγραμματισμένο δείπνο της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον πρόεδρο της χώρας Ενρίκε Πένια Νιέτο. Την ώρα που πόσταρε την φωτογραφία από το Μοντερέι ήταν 10.30 βράδυ στο Μεξικό, αλλά δεν θα γίνουμ Σέρλοκ Χολμς για να βρούμε τα ίχνη του.

Ίσως πάρει αύριο το αεροπλάνο από την πρωτεύουσα της χώρας για την Ευρώπη, αν και από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν, αλλά και δεν διαψεύδουν τον ερχομό του στην Ελλάδα...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ