ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σενάρια για Ομάρ, υπομονή για Φιλένα

Σενάρια για Ομάρ, υπομονή για Φιλένα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον Ελαμπντελαουί τοποθετούν στο στόχαστρο της Φιορεντίνα οι Ιταλοί, που επαναφέρουν το θέμα Μενιέ. Υπομονή για Φιλένα, τι συμβαίνει με Ιμπάνιες.

Την στιγμή που μοιάζει με ζήτημα ωρών η μετακόμιση του Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο από τον Ολυμπιακό στην Εσπανιόλ, στην Ιταλία υπάρχουν τις τελευταίες ώρες μια σειρά από δημοσιεύματα που θέλουν την Φιορεντίνα να σκέφτεται την περίπτωση του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Και η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχε μεσολαβήσει αυτός ο τραυματισμός του Νορβηγού μπακ παραμονές του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, κάμποσες ομάδες από την Ευρώπη θα βρίσκονταν στο κατώφλι του Ολυμπιακού χτυπώντας του την πόρτα για τον 24χρονο άσο.

Ο Ελαμπντελαουί ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο και η επιστροφή του στη δράση θα αργήσει λίγο ακόμη. Υπολογίζεται να είναι έτοιμος προς τα τέλη του Ιουλίου. Παρ' όλα αυτά οι Ιταλοί επιμένουν ότι στην Φιορεντίνα έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του, ψάχνοντας για έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί κάλλιστα σε όλη την δεξιά πλευρά.

Οι γείτονες τονίζουν ότι οι "βιόλα" έχουν συλλέξει πληροφορίες για την τελευταία διετία του Ομάρ στο λιμάνι και πιστεύουν ότι θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση της δεξιάς πτέρυγας.

Στην Φιορεντίνα υπάρχουν οι Μπλαστσικόφσκι και Μπερναντέρτσι, δύο παίκτες χαφ - εξτρέμ, ωστόσο αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της δεν βρίσκεις κάποιον τύπου Ελαμπντελαουί. Που να παίζει δηλαδή ως δεξιός μπακ, έχοντας την ικανότητα να ανέβει επιθετικά όλη την πλευρά ξεκινώντας από "χαμηλά".

Λύση από πέρσι...

... θα μπορούσε να πει να κανείς για τον Αντονί Μενιέ. Ένα όνομα που έπαιξε δυνατά και για πολλές ημέρες στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ το καλοκαίρι του 2015. Ωστόσο οι τελικές εισηγήσεις του Μάρκο Σίλβα ήταν διαφορετικές και η υπόθεση του Γάλλου, πρώην εξτρέμ της Μονπελιέ και νυν της Μπολόνια, δεν είχε αίσια κατάληξη.

Η σεζόν του 29χρονου Γάλλου στην Ιταλία δεν ήταν εντυπωσιακή, ήταν πάντως γεμάτη. Έκανε 30 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ. Στην Μπολόνια περίμεναν περισσότερα πράγματα από τον Μουνιέ, για τον οποίο ξόδεψαν 2 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του από την Μονπελιέ. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Ολυμπιακός ρώτησε για την περίπτωση του, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις της Μπολόνια, η οποία θα τον παραχωρούσε με τα ίδια χρήματα που έδωσε για να τον παραχωρήσει.

Υπομονή για Φιλένα

Στο Sport24.gr έχετε διαβάσει όλα όσα αφορούν την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο Ολυμπιακός έχει προτείνει 4ετές συμβόλαιο στον Τόνι Φιλένα, με ετήσιες αποδοχές κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Στην πατρίδα του 21χρονου Ολλανδού μέσου τοποθετούν πλέον τους "ερυθρόλευκους" στην κεφαλή της κούρσας για την υπογραφή του παίκτη.

Οι Πειραιώτες πράγματι παλεύουν για μια πολύ δυνατή προσθήκη στο ρόστερ τους, ωστόσο είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι και συνιστούν υπομονή καθώς κάθε άλλο παρά εύκολη είναι η συγκεκριμένη περίπτωση.

Τι συμβαίνει με Ιμπάνιες

Ο λόγος για τον Αργεντίνο (με ιταλικό διαβατήριο) αριστερό μπακ του Ερυθρού Αστέρα που βρίσκεται πάντα στα υπόψιν του Ολυμπιακού. Αλλά με κάμποσους αστερίσκους. Ο Μάρκο Σίλβα δεν τρελαίνεται για τον Ιμπάνιες και αναζητεί πάντα κάτι καλύτερο.

Από την άλλη, η ομάδα του Βελιγραδίου έχει διαμηνύσει στον Ιμπάνιες (αλλά και τον Πορτογάλο φορ Βιεϊρά, που επίσης έχει ακουστεί για Ολυμπιακό) ότι θα συζητήσει την υπόθεση της παραχώρησης του σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο μετά τα προκριματικά του Champions League. Επομένως στο λιμάνι συνεχίζουν να εξετάζουν περιπτώσεις αριστερών μπακ προκειμένου να είναι έτοιμοι αν και όταν προκύψουν εξελίξεις στο θέμα της πώλησης του Αρτούρ Μαζουακού.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολοκληρώνεται του Ρομπέρτο στην Εσπανιόλ

Καραπαπάς για μεταγραφικά και με αιχμές

Στην Μέχελεν ο Κολοβός

Αυτός είναι ο Τόνι Φιλένα

Κοντά σε Φιλένα, δεν παίζει του Ρέγιες

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ