ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ρυθμούς ICC ο Ολυμπιακός

Σε ρυθμούς ICC ο Ολυμπιακός

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αμερική προκειμένου να έχει επαφές με τους ανθρώπους που διοργανώνουν το International Champions Cup.

Την σπουδαία πρόκληση της συμμετοχής του στο International Champions Cup που θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής το προσεχές καλοκαίρι, έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός.

Μερικές από τις πλέον κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, όπως η Ρεάλ, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Γιουνάιτεντ θα συμμετέχουν στο τουρνουά, όπου φυσικά θα λάβουν μέρος και οι Πειραιώτες.

O Θρύλος και οι γίγαντες

Η συμμετοχή σε ένα τέτοιο σπουδαίο γεγονός θέλει και την ανάλογη προετοιμασία, οπότε οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ήδη μπει σε ρυθμούς... USA.

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, αποτελούμενη από τους Πιερ Ισά και Κυριάκο Δουρέκα, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο , προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους που διοργανώνουν το ICC.

Ισά και Δουρέκας πήραν μια πρώτη γεύση από τα γήπεδα στα οποία θα διεξαχθούν τα ματς του Ολυμπιακού, αλλά τσέκαραν και τα γήπεδα στα οποία θα προπονηθούν οι Πειραιώτες.

Τα ξενοδοχεία, τα προγράμματα μετακινήσεων και άλλες λεπτομέρειες μπήκαν στο μικροσκόπιο της αντιπροσωπείας του πειραϊκού συλλόγου, προκειμένου η αποστολή της ομάδας να μην συναντήσει προβλήματα κατά την άφιξη και την παραμονή της στην Αμερική.

Μαζί με τους Πιέρ Ισά και Κούλη Δουρέκα, βρέθηκαν και ο Γρηγόρης Γεωργάτος με τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Οι δύο σπουδαίοι "ερυθρόλευκοι" άσοι του παρελθόντος συνέβαλαν τα μέγιστα στην προώθηση της παρουσίας του Ολυμπιακού στις Ηνωμένες Πολιτείες, δίνοντας το παρών σε εκδηλώσεις της Ελληνικής Ομογένειας.

Μαζί τους ήταν η Σχολή του Σικάγο, οι άνθρωποι της οποίας υποδέχθηκαν θερμά τους ανθρώπους των Πειραιωτών και χάρηκαν ιδιαίτερα με την παρουσία των Γεωργάτου και Νικοπολίδη.

Το "ερυθρόλευκο" στοιχείο είναι ιδιαίτερα έντονο στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο, όπου ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει πως και πώς να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο International Champions Cup

Το πρόγραμμα των "ερυθρολεύκων" στο ICC:

  • 24/07/2014: Ολυμπιακός - Μίλαν (20:00 EST - Νέα Υόρκη)
  • 27/07/0214: Λίβερπουλ - Ολυμπιακός (17:00 EST - Σικάγο)
  • 02/08/2014: Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι (14:00 CST - Μινεάπολις).
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ