ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Αμερική Δουρέκας και Ισά

Στην Αμερική Δουρέκας και Ισά

Ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει το καλοκαίρι στο International Champions Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αμερική, με τους Δουρέκα και Ισά να αναχωρούν για τη Νέα Υόρκη για οργανωτικά θέματα.

Στις ΗΠΑ θα βρεθεί το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός προκειμένου να συμμετάσχει στο International Champions Cup 2014, μαζί με ομάδες "γίγαντες" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Ρόμα και Λίβερπουλ.

Το σπουδαίο αυτό τουρνουά θα διεξαχθεί σε 13 πολιτείες των ΗΠΑ. Οι οκτώ συνολικά ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους και θα αναμετρηθούν στα αμερικάνικα γήπεδα. Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, Σικάγο, Ντάλας, Ντένβερ και Φοίνιξ είναι μερικές από τις πολιτείες που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του International Champions Cup 2014.

Τα παιχνίδια θα διαρκέσουν από τις 26 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου, όπου το τουρνουά θα ολοκληρωθεί με τον τελικό που θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι.

Άνθρωποι των Πειραιωτών και συγκεκριμένα οι κκ. Δουρέκας και Ισά αναμένεται από Δευτέρα (24/3) να βρίσκονται στην Νέα Υόρκη για οργανωτικά θέματα που αφορούν το τουρνουά, ενώ την Παρασκευή (28/3) θα αναχωρήσουν για το Σικάγο.

Εκεί όπου θα συναντήσουν και τους Νικοπολίδη, Γεωργάτο που θα ταξιδέψουν στην πόλη του Σικάγο για την προώθηση του ICC αλλά και για να δώσουν το παρών στους εορτασμούς της ελληνικής ομογένειας για την 25η Μαρτίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ