ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Είχα κάτι να αποδείξω"

"Είχα κάτι να αποδείξω"
Ρομπέρτο INTIME SPORTS

Στο ραδιόφωνο της "MARCA" μίλησε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, όπου αναφέρθηκε στους "ροχιμπλάνκος", στους Πειραιώτες και στον επικείμενο αγώνα.

Ο Ρομπέρτο μίλησε στο ραδιόφωνο της "MARCA" για την επιστροφή του στο "Vicente Calderon", όπου την Τετάρτη ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, αναφέρθηκε στους "ροχιμπλάνκος", στους Πειραιώτες και στον επικείμενο αγώνα.

"Ήρθα στον Ολυμπιακό αρχικά με στόχο να αποδείξω στην Ατλέτικο ότι μπορώ να γίνω σημαντικός παίκτης γι΄ αυτή. Όταν συμφώνησαν με τον Ολυμπιακό για την αγορά των δικαιωμάτων μου, ήξερα πως δεν μπορώ να πραγματοποιήσω το στόχο που είχα, αν κι ένιωθα έτοιμος να παίξω στην Ατλέτικο.

Όμως είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό και πηγαίνω καλά γιατί μου φέρονται καλά στην Αθήνα. Ήθελα σε όλη μου τη ζωή ήθελα να παίξω στην ομάδα που ανδρώθηκα, αλλά η ζωή επέλεξε ένα άλλο δρόμο για μένα", είπε αρχικά και συνέχισε ανάμεσα σε άλλα:

Στο πρώτο παιχνίδι αγωνίστηκα καλά, αλλά όχι δεν ήταν κάποια ρεβάνς απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και προσπάθησα για το καλύτερο, για να χαροποιήσω τον κόσμο μας.

Έχω ξαναπαίξει απέναντι στην Ατλέτικο, αλλά τώρα θα είναι διαφορετικά γιατί πρόκειται για αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω ο κόσμος να θυμηθεί ότι ήμουν αρκετά χρόνια εδώ και να με υποδεχτεί όμορφα".

Για τους πολλούς ξένους της ομάδας του, τόνισε ότι "στην ομάδα έχουμε παίκτες από 16 διαφορετικές χώρες. Προσπαθούμε να βρούμε μια κοινή γλώσσα για να μην υπάρχει χάος", ενώ για το 3-2 του πρώτου αγώνα ανέφερε πως "το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα ήταν έκπληξη, αλλά το ματς της Τετάρτης θα είναι διαφορετικός και στην Ατλέτικο σίγουρα θυμούνται τι προηγήθηκε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ