ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρέτσος: "Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα"

EUROPA LEAGUE  /  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για τον αγώνα με την Οσμάνλισπορ και εξέφρασε την πίστη του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει και να προχωρήσει στο Europa League. Τι είπε για την δική του πορεία.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Οσμάνλισπορ και εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει και θεωρεί πως οι Πειραιώτες μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα. Παράλληλα, απάντησε και για την δική του πορεία ως τώρα και για το πώς αισθάνεται αν παίξει στα χαφ κόντρα στους Τούρκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Η Οσμάνλισπορ μπορεί να μην είναι εμπορικό όνομα, όμως είναι μία ομάδα που τα αποτελέσματα της έχουν δείξει ότι είναι αρκετά επικίνδυνη…

"Καλησπέρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον σύλλογο. Από τη στιγμή που βρίσκεται στους "32", σημαίνει ότι είναι μία σημαντική ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Έχουμε δίπλα μας τους οπαδούς μας και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα".

Η Οσμάνλισπορ δεν έχει μπει καλά στο 2017 πιστεύεις ότι αυτό κάνει πιο εύκολο το έργο σας;

"Δεν το πιστεύω. Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι είναι διαφορετικό και το περιμένουν πως και πως όπως και εμείς. Θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι. Είναι μία καλή ομάδα όπως εμείς που παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Εχεις παίξει σε αρκετές θέσεις και αύριο είναι πιθανό να παίξεις από την αρχή στα χαφ. Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό;

"Στην ηλικία που βρίσκομαι, αυτό που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Αυτό ξεκίνησα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να παίζει σε πολλές θέσεις και θα παίζω όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου. Με βοηθάνε πολύ οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου και δίνω το 110%. Είναι πολύ σημαντικό για μένα αν με επιλέξει ο προπονητής μου, να παίξω στο αυριανό παιχνίδι. Από ‘κει και πέρα αν δίνει ο καθένας το 100%, μπορεί η ομάδα να πάει μπροστά".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπέντο: "Όταν λέμε καλό αποτέλεσμα, εννοούμε νίκη"
Πρόβλημα με Καπίνο εν όψει Οσμάνλισπορ
Μαρινάκης: "Ελάτε να καθαρίσει το μυαλό σας"
Αυλωνίτης: "Θα επέστρεφα στον Ολυμπιακό"
Οι πρώτες σκέψεις του Μπέντο με Σισοκό, Ρέτσο και Ανδρούτσο!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ