ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αυλωνίτης: "Θα επέστρεφα στον Ολυμπιακό"

Αυλωνίτης: "Θα επέστρεφα στον Ολυμπιακό"
Αυλωνίτης

Αφήνοντας πίσω τον τραυματισμό του και συνεχίζοντας την καριέρα του στη Χαρτς, ο Τάσος Αυλωνίτης μίλησε μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ολυμπιακό και τάχθηκε υπέρ της χρησιμοποίησης των νέων από τον Μπέντο.

Οι τελευταίοι 18 μήνες στην καριέρα του Τάσου Αυλωνίτηδεν κύλησαν ιδανικά, κάθε άλλο θα έλεγε κανείς. Αν εξαιρέσει κανείς το περσινό, αποδοτικό εξάμηνο στη Στουρμ Γκρατς στο αυστριακό πρωτάθλημα, ο Έλληνας στόπερ πάλεψε πολύ με θεούς και δαίμονες!

Με το γεγονός ότι δεν υπολογιζόταν στον Ολυμπιακό, με τον τραυματισμό του στη συνέχεια που αποδείχθηκε ύπουλος και σοβαρός φέρνοντάς τον μέχρι το χειρουργείο. Όμως ο τελικός νικητής σ' αυτή τη μάχη ήταν ο ίδιος. Με νέο, φρέσκο συμβόλαιο στη Χαρτς και με τρομερή όρεξη να επανέλθει γερός και δυνατός, ο Χαλκιδαίος επιχειρεί να γράψει ένα μεγάλο κεφάλαιο στο βιβλίο της καριέρας του.

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει διαφορετικά η συνέντευξή του στο Contra.gr . Ενα flash-back στο διάστημα της αβεβαιότητας ήταν απαραίτητο. Ο λόγος στον Τάσο:

" Πίστεψέ με πέρασα πολύ δύσκολα. Πήγα σε γιατρούς στο εξωτερικό και δεν μπορούσαν να βρουν ακριβώς ποιο ήταν το πρόβλημα. Ευτυχώς για καλή μου τύχη ο φυσιοθεραπευτής κ.Σκορδής αλλά και ο χειρουργός γιατρός κ.Κωνσταντινίδης εντόπισαν την αιτία του πόνου και αμέσως μετά την επέμβαση ξεκίνησα αποκατάσταση/επανένταξη.

Δεν είναι εύκολο να είσαι εκτός πέντε μήνες, αλλά ποτέ δεν το έβαλα κάτω και οι άνθρωποι αυτοί όπως και η οικογένεια μου με στήριζαν, γεγονός που μου έδινε δύναμη και έξτρα κίνητρο για να επανέλθω στο υψηλό επίπεδο" .

Επιστροφή για λίγο στο παρελθόν και στο σπουδαιότερο κεφάλαιο στη μέχρι τώρα καριέρα του Τάσου Αυλωνίτη, αυτό του Ολυμπιακού. Γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον Ελληνα στόπερ πριν από δύο χρόνια και κάτι, κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου, τίτλοι και δόξα κοντολογίς. Θα επέστρεφε;

" Πέρασα πολύ όμορφες στιγμές με την ομάδα του Ολυμπιακού και αν μου δινόταν κάποια στιγμή η ευκαιρία προφανώς και θα επέστρεφα. Το γκολ εκείνο με τον Παναθηναϊκό, όπως και η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μου" .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΣΤΟ CONTRA.GR

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ