ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρέστα Ολυμπιακού για Τραορέ

Ρέστα Ολυμπιακού για Τραορέ

Παρά την Τζένοα που έχει περιπλέξει κάπως τα πράγματα, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να προσπαθεί να κάνει δικό του τον Μπακαγιέ Τραορέ της Μίλαν. Στη λίστα ο Βουκόγιεβιτς και άλλα πολλά ονόματα. Ηρεμία το Σαββατοκύριακο λόγω Ατρομήτου.

Το πρωτάθλημα μπορεί να έχει ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα, όμως οι μεταγραφές συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι ομάδες που τώρα αρχίζουν να φουλάρουν για καλούς παίκτες, ενώ μην ξεχνάμε πως και οι αποχωρήσεις φέρνουν νέες απαιτήσεις.

Οι Πειραιώτες λοιπόν κινούνται για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ (με την αποχώρηση του Φέισα, ίσως τα νέα χαφ να είναι δύο) και τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πολλά και γνωστά. Ένα απ' αυτά είναι και του Τραορέ της Μίλαν.

Σας γράψαμε την Παρασκευή το βράδυ, για το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport", που αποκάλυψε πρόταση των Νταμπλούχων Ελλάδας για τον αμυντικό μέσο από το Μάλι. Προφανώς η κατάσταση δεν μοιάζει εύκολη από τη στιγμή που έχει μπει στη μέση και η Τζένοα, όμως τίποτα δεν θεωρείται τελειωμένο.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν την πρόθεση να πληρώσουν το συμβόλαιο του παίκτη στην Μίλαν μέχρι το 2015 (1.200.000€) όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος", ενώ δεν αποκλείεται να κλείσει ακόμα κι αν ανακοινωθεί από την Τζένοα.

"Ψηφίζει Ολυμπιακό και ο μάνατζερ"

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, σε δηλώσεις του στο "Γαύρο" τονίζει: "Οι συζητήσεις υπάρχουν και πιστεύω πως δεν θα κρατήσουν περισσότερο από 2-3 ημέρες. Έως την Δευτέρα θα ξέρουμε σίγουρα τι θα γίνει. Αλλά θα πρέπει να βρεθεί λύση μεταξύ του Ολυμπιακού, της Μίλαν και της Τζένοα, που επίσης έχει εμπλακεί στην υπόθεση.

Όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα, καθώς δεν έχουμε πολύ χρόνο και καμία πλευρά δεν θέλει να καθυστερήσει. Ο Μπακαγιέ επιθυμεί να ξέρει γρήγορα την επόμενη ομάδα του και είναι αλήθεια ότι θα ήταν πολύ ευτυχισμένος να παίξει στον Ολυμπιακό. Μια τόσο μεγάλη ομάδα που θα του δώσει την δυνατότητα να αγωνιστεί στο Champions League. Ο Ολυμπιακός τον καλύπτει πλήρως και σε όλα. Αλλά δεν χρειάζεται να προτρέχουμε...".

Το Σαββατοκύριακο του Ατρομήτου

Στον Ολυμπιακό δεν μένουν μονάχα στον Τραορέ, αφού εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Κροάτη της Ντιναμό Κιέβου, Βουκόγιεβιτς, αλλά και του Γκαργκάνο της Νάπολι, όμως αυτό το Σαββατοκύριακο προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον Ατρόμητο, την ομάδα που πέρσι τους στέρησε τη δυνατότητα να πάρουν το πρωτάθλημα αήττητοι και δεν θέλουν να έχουν νέες γκέλες και μπερδέματα. Γι' αυτό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε εντολή να "παγώσουν" για το Σαββατοκύριακο, τα μεταγραφικά ζητήματα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ