ΙΤΑΛΙΑ

Προσφορά για Τραορέ από Ολυμπιακό, αποκαλύπτει η "Gazzetta dello Sport"

Προσφορά για Τραορέ από Ολυμπιακό, αποκαλύπτει η "Gazzetta dello Sport"

Μίλαν και Τζένοα ήταν έτοιμες να προχωρήσουν στην ανταλλαγή των Τραορέ-Μπίρσα, όμως ο Ολυμπιακός μπήκε ξαφνικά στο παιχνίδι της απόκτησης του άσου των "ροσονέρι" σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport".

Φέισα φεύγει, Τραορέ έρχεται στο λιμάνι; Την ώρα που ο Ολυμπιακός αποχαιρετάει τον Λιούμπομιρ Φέισα (βρίσκεται ήδη στη Λισσαβώνα και θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μπενφίκα), ιταλικά σενάρια τον φέρνουν να κάνει πρόταση στη Μίλαν για την απόκτηση του Μπακαγιέ Τραορέ.

Μία περίπτωση όμως που δεν είναι καθόλου εύκολη καθώς όπως αναφέρει η "Gazetta dello Sport" στην διαδικτυακή της έκδοση, οι πρωταθλητές Ελλάδας κατέθεσαν πρόταση για τον Τραορέ αφού πρώτα οι Μιλανέζοι είχαν δώσει τα χέρια με τη Τζένοα για την ανταλλαγή του μέσου από το Μάλι με τον Μπίρσα.

"Από τη συνάντηση που έγινε στο Φόρτε ντέι Μάρμπι μεταξύ του εκτελεστικού διευθυντή της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι και του προέδρου της Τζένοα Ενρίκο Πρετσιόζι, προέκυψε συμφωνία.

Αυτή περιλαμβάνει την ανταλλαγή του μέσου Βάλτερ Μπίρσα, του 27χρονου Σλοβένου που την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στην Τορίνο (2 γκολ σε 17 συμμετοχές) και του Μπακαγιέ Τραορέ, 28χρονου μέσου από το Μάλι, που ντύθηκε ροσονέρο από τη Νανσί την περασμένη σεζόν αλλά δεν κατάφερε ποτέ να κάνει την έκρηξη (μόλις 7 παρουσίες).

Οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν σε όλα, λείπει μόνο το ναι των δύο ποδοσφαιριστών", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική ιστοσελίδα με σημερινό της δημοσίευμα, η οποία όμως βάζει στο... κόλπο και τον Ολυμπιακό λέγοντας:

"Στο Φόρτε ντέι Μάρμι έφτασε και ο Όσκαρ Νταμιάνι, μάνατζερ του παίκτη των ροσονέρι για να παρουσιάσει στον Γκαλιάνι μία πρόταση του Ολυμπιακού για τον πελάτη του. Η κατάσταση είναι πλέον stand by".

Να σημειωθεί ότι η Μίλαν απέκτησε τον Τραορέ τον Μάιο του 2012 από τη Νανσί και υπέγραψε μαζί του τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (έκανε ντεμπούτο στη Serie A στο 2-0 επί της Κάλιαρι στις 26 Σεπτεμβρίου του ίδιου χρόνου), με τον παίκτη να είναι διεθνής εδώ και μία τετραετία με την Εθνική Μάλι, μετρώντας μέχρι στιγμής 21 συμμετοχές και 2 γκολ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ