ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προβάρει βασική 11άδα ο Μίτσελ με Λίβερπουλ

Προβάρει βασική 11άδα ο Μίτσελ με Λίβερπουλ
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ έχει σχεδόν κατασταλάξει στην βασική ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στη Λίβερπουλ. Ουσιαστικά πρόκειται για την 11άδα την οποία έχει στο μυαλό του για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.

Η ώρα για το σπουδαίο φιλικό του Ολυμπιακού πλησιάζει. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα φιλοξενηθούν στις 14:45 στο Άνφιλντ από την Λίβερπουλ σε έναν αγώνα προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ. Ήδη τα εισιτήρια του φιλικού έχουν εξαντληθεί, ενώ εκατομμύρια φίλαθλοι του αγγλικού συλλόγου σε όλο τον κόσμο αναμένεται να το δουν τηλεοπτικά.

Όπως είναι λογικό, ο Ολυμπιακός σε αυτή την παράσταση αναμένεται να φορέσει τα "καλά" του. Τόσο για το ενδιαφέρον με το οποίο αντιμετωπίζει ο κόσμος αυτό το φιλικό αλλά και φυσικά για αγωνιστικούς λόγους. Είναι μια πρώτη εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσει ο Μίτσελ την βασική του 11άδα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Ο Ισπανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει ως τερματοφύλακα κατά πάσα πιθανότητα τον Ρομπέρτο ο οποίος θα έχει μπροστά του ως κεντρικό δίδυμο στα στόπερ τους Καρλ Μετζανί και Δημήτρη Σιόβα. Δεξί μπακ θα είναι ο Σαλίνο και αριστερά στην άμυνα ο Χοσέ Χολέμπας.

Στην μεσαία γραμμή, ο Ισπανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει ως αμυντικό χαφ ή τον Λιούμπομιρ Φέισα ή τον Πάουλο Μασάντο (με προβάδισμα στον Σέρβο) και ένας εξ αυτών θα έχει μπροστά του στον άξονα της μεσαίας γραμμής τους Γιάννη Μανιάτη και "Τσόρι" Ντομίνγκες.

Στην ερυθρόλευκη γραμμή κρούσης, τον ρόλο του δεξιού χαφ-εξτρέμ θα τον αναλάβει ο ταχύτατος Βλάντιμιρ Βάις, στα αριστερά θα πάρει θέση ο επίσης γρήγορος Τζόελ Κάμπελ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κώστας Μήτρογλου.

Είναι δεδομένο πως θα παίξει στο ματς ο Αργεντινός σούπερ-σταρ, Χαβιέρ Σαβιόλα, απλά επειδή δεν είναι απόλυτος έτοιμος θα πάρει χρόνο συμμετοχής κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Για τον σημερινό αγώνα ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Φουστέρ και Αβραάμ Παπαδόπουλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ