ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προβάδισμα για Λεγεάρ

Προβάδισμα για Λεγεάρ

O Tζόναθαν Λεγεάρ εμφανίζεται ως το φαβορί για τον αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς.

Ο 25χρονος Βέλγος Τζόναθαν Λεγεάρ ανήκει στην Ρωσική Τέρεκ Γκρόζνι και έχει προταθεί από τον μάνατζερ από τον μάνατζερ του Μιραλάς.

Η φυσική θέση του Βέλγου είναι δεξιός εξτρέμ. Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια (κυρίως το δεξί, βέβαια), αλλά σπάνια έχει παίξει σε θέση αριστερού μεσοεπιθετικού σε Άντερλεχτ (2004-2011) και Τέρεκ Γκρόζνι (από το 2011). Με τη ρωσική ομάδα έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2014.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Βέλγιο, Ολυμπιακός θέλει δανεικό τον Λεγεάρ για μία σεζόν, αλλά η Τέρεκ, που δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του 25άχρονου (13/4/1987) εξτρέμ, φέρεται να επιθυμεί ένα εκατομμύριο ευρώ για το δανεισμό και την κάλυψη ολόκληρου του ετήσιου συμβολαίου του διεθνούς ποδοσφαιριστή, το οποίο αγγίζει το 1.500.000 ευρώ.

Στο φετινό πρωτάθλημα της Ρωσίας έχει παίξει και στις 4 αγωνιστικές αλλά όλες ως αλλαγή. Στον Ολυμπιακό εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του και φαίνεται ότι έχει πάρει προβάδισμα έναντι των υπολοίπων μεταγραφικών στόχων του Ολυμπιακού για την συγκεκριμένη θέση.

Περίπου 2.000 φίλαθλοι αποθέωσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού στην ανοιχτή προπόνηση που έγινε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ