ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποθέωση για τους "ερυθρόλευκους"

Αποθέωση για τους "ερυθρόλευκους"
INTIME SPORTS

Περίπου 2.000 φίλαθλοι αποθέωσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού στην ανοιχτή προπόνηση που έγινε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Με τις νέες εμφανίσεις παρουσιάστηκαν οι παίκτες. Ατομικό ο Τάτος

Παρουσία περίπου 2.000 φιλάθλων πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τρίτης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Οι ποδοσφαιριστές εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με τις εμφανίσεις της νέας σεζόν με τον κόσμο να τους αποθεώνει και να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Αρχικά οι ποδοσφαιριστές στάθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και παρακολούθησαν μαζί με τον κόσμο ένα βίντεο, το οποίο έπαιξε στα μάτριξ.

Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και παρουσιάζεται εν συντομία η ιστορία της φανέλας του Ολυμπιακού.

Με το τέλος του βίντεο ο κόσμος χειροκρότησε έντονα και αμέσως μετά άρχισε η προπόνηση. Το πρόγραμμα δεν ήταν ιδιαίτερα έντονο και έμφαση δόθηκε στην τεχνική, αλλά και την τακτική.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν χωρισμένοι σε τρία γκρουπ και κάθε ένα από αυτά φορούσε μία από τις τρεις εμφανίσεις της νέας σεζόν.

Ιμπαγάσα, Ντιόγκο, Χολέμπας, Βλαχοδήμος, Φέισα, Σόβας και Μήτρογλου φορούσαν τις "ερυθρόλευκες". Τζεμπούρ, Μοδέστο, Αμπντούν, Γκρέκο, Παπάζογλου, Ζαραδούκας και Λυκογιάννης φορούσαν τις άσπρες, ενώ οι Μασάδο, Πάντελιτς, Φουστέρ, Μανωλάς, Κοντρέρας, Φετφατζίδης, Τοροσίδης και Μανιάτης φόρεσαν τις μπλε.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ανδρέας Τάτος, λόγω του τραβήγματος που τον ταλαιπωρεί στη γάμπα.

Στην ανοιχτή προπόνηση έδωσε το παρών και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος χειροκροτήθηκε, ενώ ορισμένοι αναφέρθηκαν και στην μεταγραφική ενίσχυση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ