ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η λίστα με τους αντι-Μιραλάς

Η λίστα με τους αντι-Μιραλάς

Διαβάστε ποια είναι τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα του Ολυμπιακού για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Κέβιν Μιραλάς. Από τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος και τον Νενέ μέχρι τον Λεγεάρ.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την πώληση του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον και ήδη στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε αναζήτηση αντικαταστάτη. Βεβαίως αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό, αφού στον Πειραιά γνώριζαν πως ο Βέλγος ήταν... φευγάτος, όμως τώρα αποφάσισαν να ψάξουν για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ...

Τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα για τον "αντι-Μιραλάς" είναι αρκετά και κάποια απ' αυτά είναι ηχηρά, όμως αρκετά δύσκολες περιπτώσεις που έχουν πολύ λίγες πιθανότητες για να προχωρήσουν. Τρανό παράδειγμα, ο Βραζιλιάνος, Νενέ, που ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο αριστεροπόδαρος άσος των "πρωτευουσιάνων" της Γαλλίας, δεν θα είναι εύκολο να αφήσει μια ομάδα που τώρα γιγαντώνεται για να έρθει στην Ελλάδα και σίγουρα οι απαιτήσεις του θα είναι μεγάλες. Όπως αναφέρει πάντως η εφημερίδα "Γαύρος", ο Νενέ ακόμη δεν έχει πει ακόμη "όχι" στους ανθρώπους του Ολυμπιακού κι αυτό ίσως είναι καλό σημάδι. Απλά καλό σημάδι, όχι τελειωμένη υπόθεση.

Από την άλλη, οι Πρωταθλητές Ελλάδας σκέφτονται να ποντάρουν σε ποδοσφαιριστές πιο νέους και ταλαντούχους, έτσι ώστε να μπορούν κάποια στιγμή να βγάλουν χρήματα απ' αυτούς, όπως έγινε στην περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς. Ένας τέτοιος παίκτης είναι ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος της Τότεναμ που ακούγεται για χρόνια αλλά δεν έχει έρθει ακόμη στον Πειραιά, αλλά και ο Βέλγος Λεγεάρ που παίζει στην Ρωσία και τον προτείνει επίμονα ο Ενροτό (μάνατζερ του Μιραλάς).

Επίσης, υπάρχουν και οι περιπτώσεις του Μπαρμπόσα, του Κακουτά και του Βάργκας. Ο πρώτος είχε άψογη συνεργασία με τον Ζαρντίμ στην Μπράγκα, ο δεύτερος έρχεται ακόμη και δανεικός από την Τσέλσι, ενώ ο τρίτος είναι εξαιρετική περίπτωση μα όχι εύκολη.

Όποια περίπτωση κι αν προκριθεί τελικά, το σίγουρο είναι πως χρειάζονται χρήματα και το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι πως δεν χρειάζεται να τα βγάλει από τα ταμία του, γιατί μόλις πήρε αρκετά (κοντά στα 7.800.000 ευρώ) για τον Κέβιν Μιραλάς!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ