ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτάθηκαν Μποζίνοφ και Μόουτσε

Προτάθηκαν Μποζίνοφ και Μόουτσε

Η αναζήτηση ενός μεσοεπιθετικού εγνωσμένης αξίας συνεχίζεται στον Ολυμπιακό. Μποζίνοφ, Μόουτσε και Γιάνκοβιτς τα νέα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, παλεύει για Φορμίκα.

Μία εβδομάδα έχει ακόμα στη διάθεσή του ο Ολυμπιακός για να ενισχυθεί στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και όλα δείχνουν ότι η αγωνία των φίλων της ομάδας θα χτυπήσει... κόκκινο όσο πλησιάζουμε στο τέλος Ιανουαρίου.

Πέρα από την περίπτωση απόκτησης γκολκίπερ που δείχνει να κλείνει αισίως με τον Ρόι Κάρολ (η διαφορά στο οικονομικό με τον ΟΦΗ είναι μικρή και αναμένεται να ξεπεραστεί), η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" καταβάλλει προσπάθειες να φέρει έναν ακόμα παίκτη στο μεγάλο λιμάνι, ο οποίος να έχει την ικανότητα να καλύψει τις τρεις θέσεις πίσω από τον κλασικό σέντερ φορ.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας κινούνται με μυστικότητα όλο αυτό το διάστημα και δεν βγάζουν προς τα έξω τους υποψήφιους στόχους τους, με την εφημερίδα "Γαύρος" να αποκαλύπτει πάντως την Τετάρτη (25/1) ότι προτάθηκαν και εξετάζονται οι περιπτώσεις των Μποζίνοφ, Γιάνκοβιτς και Μόουτσε.

Ο Γιάνκοβιτς παίζει στο Καμπιονάτο με τη φανέλα της Τζένοα (17 συμμετοχές και 3 γκολ φέτος) και έχει 28 παρουσίες στην Εθνική Σερβίας, ενώ ο Βαλερί Μποζίνοφ αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και το τελευταίο διάστημα φέρεται υποψήφιος προς αποχώρηση από τα "λιοντάρια" ύστερα από κάποιο πειθαρχικό παράπτωμά του.

Όσον αφορά στον... τρίτο της παρέας, αυτός είναι ο Πάμπλο Μόουτσε, με τη Μπόκα Τζούνιορς να έχει προτείνει τον 24χρονο μεσοεπιθετικό στον Ολυμπιακό, είτε δίνοντάς τον με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι (και οψιόν αγοράς στη συνέχεια) είτε με κανονική μεταγραφή

Προσπάθεια να αποκτήσει κάποιο δυνατό όνομα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καταβάλει ο Ολυμπιακός . Οι Πειραιώτες φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις για έναν μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπορεί να παίξει στα άκρα αλλά και πίσω από το σέντερ φορ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για την ταυτότητα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, αν και δεν αποκλείεται αρκετά σύντομα (ίσως και σήμερα) να αποκαλυφθεί το όνομά του.

Την ίδια ώρα ωστόσο, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν πετάξει "λευκή πετσέτα" στην περίπτωση του Μάουρο Φορμίκα , με τη Μπλάκμπερν να φέρεται να έχει δώσει αρνητική πρώτη απάντηση για το δανεισμό του παίκτη , αλλά να υπάρχει διάθεση από πλευράς Ολυμπιακού να γίνει νέα βελτιωμένη πρόταση.

Στην υπόθεση του Μάουρο Φορμίκα παρατηρούνται δυσκολίες, όμως οι διοικούντες τους Πειραιώτες παρουσιάζονται διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για τον δανεισμό του Αργεντινού μεσοεπιθετικού από την Μπλάκμπερν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ