ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορμίκα στο Sport24.gr: "Ο αδερφός μου θέλει Ολυμπιακό, αλλά..."

Φορμίκα στο Sport24.gr: "Ο αδερφός μου θέλει Ολυμπιακό, αλλά..."

Ο Φορμίκα ήθελε αλλά δεν θα παίξει στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε και ο αδερφός του Λαουτάρο (αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης), στην κάμερα του Sport24.gr. Διαβάστε γιατί χάλασε η μεταγραφή, τι σκέφτεται ο Μάουρο Φορμίκα και ποια η γνώμη του αδερφού του. Δείτε το video!

Το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, για τον Μάουρο Φορμίκα της Μπλάκμπερν είναι γνωστό, όπως και το γεγονός πως η μεταγραφή χάλασε , αφού οι Πειραιώτες ήθελαν να κινηθούν όπως στην περίπτωση του Μακούν. Να δώσουν 400.000 ευρώ και να πάρουν δανεικό τον παίκτη με οψιόν αγοράς (2.500.000 ευρώ).

Οι Άγγλοι δεν δέχτηκαν κάτι τέτοιο και αξίωναν 3.500.000 - 4.000.000 ευρώ τον 23χρονο Αργεντινό άσο, ένα ποσό που η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν είναι διατεθειμένη να το δώσει, ούτε αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Οι "ερυθρόλευκοι" μάλιστα, σε περίπτωση που ήθελαν πολύ να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους, θα είχαν έναν πολύ καλό σύμμαχο. Αναφερόμαστε στον ίδιο τον Φορμίκα, όπου θα ήθελε να παίξει για λογαριασμό του Ολυμπιακού, για να είναι δίπλα και στον μεγαλύτερο αδερφό του (25 ο ένας, 23 ο άλλος).

Αυτό μας είπε και με δηλώσεις του στο Sport24.gr ο Λαουτάρο Φορμίκα, που αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης και αφού τον συναντήσαμε, του κάναμε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το "ερυθρόλευκο" φλερτ για τον αδερφό του.

"Μίλησα μαζί του. Υπάρχει πιθανότητα να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Υπάρχει ενδιαφέρον. Μίλησα μαζί του γενικότερα για την Ελλάδα πως έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα και τι σημαίνει Ολυμπιακός. Είναι μια ευκαιρία να είναι κοντά και σε μένα. Το θέμα είναι να λυθούν τα θέματα με την ομάδα του την Μπλάκμπερν", είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Αργεντινός άσος, αλλά τα θέματα τελικά δεν λύθηκαν.

Ο 23χρονος επιθετικός της Μπλάκμπερν ήταν μάλιστα θετικός να φορέσει την "ερυθρόλευκη" ριγωτή φανέλα, όπως μας τόνισε ο Λαουτάρο: "Μου είπε πως υπάρχει πιθανότητα να έρθει. Ο ίδιος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει. Είναι ένας λόγος παραπάνω τ' ότι θα έρθει κοντά σε μένα. Του είπα για την Ελλάδα πως είναι ένα κλειστό πρωτάθλημα, θέλοντας να πω 'ότι είμαι πολλές ομάδες κοντά στην βαθμολογία. Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Το θέμα είναι τι θα αποφασίσουν οι παράγοντες των δύο ομάδων (της Μπλάκμπερν και του Ολυμπιακού)".

Το πρόβλημα λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση ήταν το οικονομικό χάσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες, που τελικά δεν πρόκειται να γεφυρωθεί, αφού ο Ολυμπιακός μετά την αρνητική απάντηση που δέχτηκε στρέφεται σ' άλλες περιπτώσεις ( Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ ). Έχει μάλιστα έξι ολόκληρες μέρες για να βρει κάποιον άλλον...

Ο διεθνής Αργεντινός θα ήταν πάντως μια πολύ καλή λύση για τους Πειραιώτες, αφού παίζει πίσω από τον επιθετικό (έχει τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή που ψάχνουν στον Ολυμπιακό), είναι σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία (23), όμως στο Λιμάνι κοιτάζουν πλέον προς άλλες κατευθύνσεις. Ο Φορμίκα είναι ο δεύτερος μεταγραφικός στόχος που δεν θα έρθει τελικά στον Πειραιά, μετά και το "όχι" του άλλου Αργεντινού, Λούτσο Γκονζάλες. Θα τριτώσει;

Διαβάστε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού και αφήστε το δικό σας σχόλιο

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ