ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόταση 1 εκ.ευρώ για Μπονγκ

Πρόταση 1 εκ.ευρώ για Μπονγκ

Ο Ολυμπιακός προσέφερε 1.000.000 ευρώ στη Βαλανσιέν για την απόκτηση του Γκαετάν Μπονγκ, σύμφωνα με την Equipe. Ψηλά στη λίστα της Μπενφίκα ο Φέισα, γράφουν οι Πορτογάλοι.

Μία ημέρα αφότου συνδέθηκε για πρώτη φορά μεταγραφικά το ονομα του Γκαετάν Μπονγκ με τον Ολυμπιακό, η γαλλική "Equipe" υποστηρίζει σε δημοσίευμά της πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν ήδη κρούση στη Βαλανσιέν για να τον αποκτήσουν, προσφέροντας 1 εκ.ευρώ στο γαλλικό σύλλογο.

"Μία καλή πρόταση για τον Γκαετάν Μπονγκ ύψους 1 εκατ. ευρώ έχει φτάσει από τον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιο του Καμερουνέζου αμυντικού της Βαλενσιέν λήγει το 2014, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκδηλώσει και το Ανόβερο", τονίζεται στο ρεπορτάζ του γαλλικού μέσου, βάζοντας παράλληλα στο κυνήγι της απόκτησης του 25χρονου άσου και το Αννόβερο.

Η Μπενφίκα "βλέπει" Φέισα

Ψηλά στη λίστα της Μπενφίκα βρίσκεται το όνομα του Λιούμπομιρ Φέισα, όπως υποστηρίζει η πορτογαλική ιστοσελίδα " www.zerozero.pt ", που βλέπει τον 24χρονο μέσο του Ολυμπιακού και τον Ζοσουά Γκιβαλογκί της Σεντ Ετιέν ως τις δύο εναλλακτικές λύσεις για το ρόστερ των "αετών" σε περίπτωση που χάσουν τον Μάτιτς.

"Η Μπενφίκα παρατηρεί πολύ προσεκτικά την αγορά και γνωρίζει πως υπάρχει η πιθανότητα να χάσει ένα ή παραπάνω από τα περιουσιακά της στοιχεία.

Τα ονόματα των Γκιβαλογκί και Φέισα είναι οι εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μάτιτς, όπως γράφει στην έκδοση της Δευτέρας η "O' Jogo". Ο πρώτος είναι δύο φορές διεθνής με την Γαλλία και παίζει στην Σεντ Ετιέν.

Πρόταση 1 εκ.ευρώ για Μπονγκ
INTIME SPORTS

Ο 22χρονος μέσος είναι από τις μεγαλύτερες ελπίδες για τους "τρικολόρ" και οι δύο συμμετοχές του στην Εθνική μαρτυρούν την ποιότητα του. Αν ο Γκιβαλογκί είναι πρώτη επιλογή για αντί-Μάτιτς, τότε η Μπενφίκα πρέπει να καταβάλλει 6 εκ. ευρώ στην Σεντ Ετιέν για τον αποκτήση.

Η δεύτερη λύση, λιγότερο ακριβή, είναι ένας συμπατριώτης του Μάτιτς. Ο Λιούμπομιρ Φέισα είναι 24 ετών, παίζει στον Ολυμπιακό από το 2011 και είναι πιο προσιτός στην Μπενφίκα, έστω και αν έχει μικρότερα σωματικά προσόντα. Το ύψος του είναι 1.83μ.", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ