ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη Γαλλία για Γιαταμπαρέ

Στη Γαλλία για Γιαταμπαρέ

Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού για την θέση του αμυντικού χαφ.

Την περίπτωση απόκτησης του Σαμπού Γιαταμπαρέ εξετάζουν στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "GOAL" o 24χρονος αμυντικός μέσος από το Μάλι, φιγουράρει στην κορυφή της λίστας για την θέση του αμυντικού μέσου.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Πιερ Ισά δεν επέστρεψε στην Ελλάδα από την Ισπανία μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με την Βαλένθια, αλλά έκανε ταξίδι στην Γαλλία και σύμφωνα με πληροφορίες σκοπός του ταξιδιού του ήταν οι συζητήσεις που είχε με την Μπαστιά για την παραχώρηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Ο νεαρός παίκτης από το Μάλι έχει συμβόλαιο με την Μπαστιά και οι Κορσικανοί ζητάνε 2 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Η διοίκηση της Γαλλικής ομάδας εμφανίζεται αποφασισμένη να μην κάνει πίσω στις απαιτήσεις της ωστόσο, ο Πιερ Ισά έχει διασυνδέσεις με την συγκεκριμένη ομάδα και προσπαθεί να ολοκληρώσει την μεταγραφή με το καλύτερο δυνατό κόστος για τον Ολυμπιακό.

Ο Γιαταμπαρέ ξεκίνησε την καριέρα του από την Κάεν το 2008. Εϊχε 57 συμμετοχές και 3 γκολ και το 2011 πήρε μεταγραφή στην Μονακό. Στους Μονεγάσκους αγωνίστηκε μια σεζόν έχοντας 9 συμμετοχές και ένα γκολ. Από το 2012 αγωνίζεται στην Μπαστιά.

Οι εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον χωρίς να έχει αποκλειστεί η περίπτωση του Σισοκό, για τον οποίον δημοσιεύματα από την Γαλλία αναφέρουν ότι η αποχώρηση του από την Παρί είναι δεδομένη και εκτός από τον Ολυμπιακό ενδιαφέρον έχει δείξει και η Κάρντιφ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ