ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προς Primeira Liga ο Ρισβάνης

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Επιμένουν στην Πορτογαλία για Ρισβάνη και Φεϊρένσε, τη στιγμή που το Βέλγιο αποτελεί πιθανό προορισμό του Μανθάτη και ο Ραϊόλα ψάχνει ομάδα για τον Κασάμι στην Ιταλία. Τι γίνεται με Ντα Κόστα και Μποτία.

Ο Σπύρος Ρισβάνης δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μπέσνικ Χάσι για τη νέα αγωνιστική περίοδο και είναι δεδομένο ότι θα παραχωρηθεί δανεικός.

Ο Ολυμπιακός την τελευταία διετία δείχνει μια ξεκάθαρη προτίμηση σε συλλόγους εκτός Ελλάδας για τους παίκτες που δεν χωρούν στο ρόστερ του και για τον Ρισβάνη δεν προβλέπεται να γίνει εξαίρεση.

Οι Πειραιώτες προφανώς και θα μπορούσαν να τον δώσουν σε οποιαδήποτε ομάδα της Super League, ωστόσο θέλουν ο παίκτης να αποκτήσει παραστάσεις από ένα πρωτάθλημα του εξωτερικού, όπου θα έχει τη δυνατότητα και να βελτιωθεί και να εμπλουτίσει τις εμπειρίες του.

Η Φεϊρένσε μοιάζει ως ένας πιθανός προορισμός του Ρισβάνη, καθώς στην Πορτογαλία επιμένουν πως ο σύλλογος που δανείστηκε πέρσι τον Τάσο Καραμάνο από τον Ολυμπιακό (συνεχίζει στην Ρίο Άβε ο Έλληνας φορ), θα κάνει φέτος το ίδιο με τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό των "ερυθρολεύκων".

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν έναν καλό δίαυλο επικοινωνίας με την Primeira Liga και μετά τον Καραμάνο πιθανότατα εκεί θα συνεχίσει και ο Σπύρος Ρισβάνης για τη νέα σεζόν.

Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΓΙΑ ΜΑΝΘΑΤΗ

Μεγάλο φάσμα επαφών και συνεργασίας έχει αναπτύξει ο Ολυμπιακός και στο βελγικό πρωτάθλημα. Ντοσεβί, Γιαταμπαρέ, Παπάζογλου, Μανιάτης, Γούτας, Κολοβός είναι παίκτες που μετά τα ερυθρόλευκα μετακινήθηκαν σε ομάδες της Jupiler Pro League, σε μια ακολουθία που μπορεί να ισχύσει και την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Υποψήφιος... Βέλγος είναι ο Γιώργος Μανθάτης, που βρίσκεται για τα καλά στο στόχαστρο της Ζούλτε Βάρεχεμ. Ο 20χρονος εξτρέμ δύσκολα θα βρει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό μετά την... πολυκοσμία (Μαρίν, Καρσελά, Σεμπά, Πάρντο, Ελιουνούσι αλλά και Μπεν) που παρατηρείται στη συγκεκριμένη θέση, όμως στο Λιμάνι δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να σταματήσει η εξέλιξη του παίκτη.

Η βελτίωση του Μανθάτη είναι κάτι που επιζητεί ο Ολυμπιακός και εφόσον πράγματι ο Μπέσνικ Χάσι αποφασίσει ότι θα είναι καλύτερα για τον Έλληνα εξτρέμ να πάει δανεικός, τότε η Ζούλτε Βάρεχεμ θα έχει τις δικές της πιθανότητες να τον αποκτήσει για έναν χρόνο.

ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΡΑΪΟΛΑ

Ο Παϊτίμ Κασάμι έχει "κοπεί" από το ρόστερ μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, ο Ολυμπιακός λογικά δεν εξετάζει την περίπτωση δανεισμού του παίκτη αλλά την παραχώρηση του με κανονική μεταγραφή.

Ο Μίνο Ραϊόλα πασχίζει να βρει ομάδα στην Ιταλία για τον πελάτη του, έμπρακτο ενδιαφέρον για την ώρα έχει δείξει η Κιέβο, αλλά ο παίκτης με τον ατζέντη του ίσως περιμένουν κάτι καλύτερο.

ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΠΟΤΙΑ, ΔΕΝ... ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ Ο ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ

Στην Ισπανία από τις αρχές Ιουνίου έχουν τοποθετήσει τον Αλμπέρτο Μποτία στη μεταγραφική λίστα της... μισής Primera Division. Πάντως για την ώρα καμία επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στον Ολυμπιακό για την πώληση του παίκτη.

Οι Μάλαγα, Ρεάλ Σοθιεδάδ και Βιγιαρεάλ είναι ομάδες στα ρεπορτάζ των οποίων έχει "παίξει" περισσότερο το όνομα του Ισπανού στόπερ, όμως για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική κίνηση προς τον παίκτη ή τους Πειραιώτες.

Όσον αφορά τον Μανουέλ Ντα Κόστα; Επίσης δεν βρίσκεται στα πλάνα των πρωταθλητών Ελλάδας, δεν πήγε ούτε στην Αυστρία ούτε στο Βέλγιο και το μέλλον του είναι μακριά από το Λιμάνι.

Ο Μαροκινός στόπερ συνδέθηκε με συλλόγους της Τουρκίας, ο ίδιος ψάχτηκε για την Championship, όμως για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο. Ο Ντα Κόστα αμείβεται με σχεδόν... 800.000 (!) ευρώ ετησίως και δεν δείχνει ιδιαίτερα αγχωμένος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απόφαση της UEFA η μετακίνηση φιλάθλων
Η φιλοσοφία του σχεδιασμού και η τεχνολογία της νέας φανέλας
Η νέα εμφάνιση του Ολυμπιακού
Οι Survivor του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ