ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πλησιάζει στο λιμάνι ο Κοντρέρας!

Πλησιάζει στο λιμάνι ο Κοντρέρας!
INTIME SPORTS

Έτοιμος να ντυθεί στα ερυθρόλευκα είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος με δηλώσεις του στον Τύπο της Χιλής αποκάλυψε πως άλλαξαν τα δεδομένα και είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Η περίπτωση του Πάμπλο Κοντρέρας φάνηκε πως ναυαγεί για τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Δευτέρας μετά από δηλώσεις του πρώην αμυντικού του ΠΑΟΚ πως παραμένει στην Κόλο Κόλο, όμως οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" συνέχισε τις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις προκειμένου να πείσει τον Χιλιανό άσο και την ομάδα του και μετά από αντιπρόταση που κατέθεσε όλα δείχνουν πως ο Κοντρέρας θα επιστρέψει στη χώρα μας μετά από μερικούς μήνες απουσίας.

" Υπάρχει πραγματική δυνατότητα να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, κάτι που θα επιβεβαιωθεί την Τρίτη (σ.σ. 14/8). Η ελληνική ομάδα έκανε νέα προσπάθεια για να με αποκτήσει και η Κόλο Κόλο δεν είναι αρνητική.

Τίποτα δεν είναι οριστικό, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάμπλο Κοντρέρας με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, για να συνεχίσει:

Πρόθεσή μου ήταν να μείνω στην Κόλο Κόλο, αλλά φαίνεται πως οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία, που θα είναι συμφέρουσα για την Κόλο Κόλο και εμένα.

Η ομάδα μου με παραχωρεί και αυτό είναι πολύ σπάνιο για παίκτες της ηλικίας μου. Είναι περίπλοκη η κατάσταση και πολύ δύσκολη για μένα.

Είμαι αρχηγός της Κόλο Κόλο και ταυτισμένος μαζί της. Όταν επέστρεψα έβαλα στην άκρη τα χρήματα και τώρα, αν υπάρξει συμφωνία, η Κόλο Κόλο θα έχει κέρδος.

Ο κόσμος θα το δεχτεί. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να τα πάει καλά η ομάδα".

Όπως αναφέρει ο Τύπος της Χιλής, ο Πάμπλο Κοντρέρας θα αναχωρήσει την Τετάρτη (15/8) με προορισμό την Αθήνα και θα υπογράψει για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, με την Κόλο Κόλο να βάζει στα ταμεία της περίπου 200.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης τις δηλώσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πορτογαλικό Τύπο, όπου έθεσε ως στόχο την διατήρηση των πρωτείων του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και τη διάκριση στην Ευρώπη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ