ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζαρντίμ: "Τεράστιο βήμα για μένα ο Ολυμπιακός"

Ζαρντίμ: "Τεράστιο βήμα για μένα ο Ολυμπιακός"
Ζαρντίμ INTIME SPORTS

Την διατήρηση των πρωτείων τoυ Ολυμπιακού στην Ελλάδα και την διάκριση στην Ευρώπη έχει θέσει ως στόχο για τη νέα σεζόν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μιλώντας στον Τύπο της χώρας του αναφέρθηκε στους στόχους του Ολυμπιακού.

Επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο βήμα γι' αυτόν και ότι προσπαθεί καθημερινά να μάθει όλο και περισσότερα πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς βρίσκεται στο στάδιο της προσαρμογής όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Για το φιλικό με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας: " Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Η Σπόρτινγκ μας προκάλεσε δυσκολίες που δεν θα μας τις είχαν δημιουργήσει άλλες ομάδες. Η ομάδα συνεχίζει να "μεγαλώνει". Εχουμε πολλούς παίκτες που πέρυσι δεν ήταν στην ομάδα. Αλλά είμαι ικανοποιημένος, γιατί βελτιωθήκαμε στην αμυντική οργάνωση και στην ισορροπία μας".

Για την πρώτη άποψη που έχει σχηματίσει στη μέχρι τώρα εμπειρία του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό: " Για την ώρα οι γνώσεις μου για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι πολλές. Αλλά προσπαθώ να μαθαίνω καθημερινά όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα, μια και παρακολουθώ πολλά DVD. Για τώρα πρέπει να προσαρμοστώ".

Για την πρόταση του Ολυμπιακού: " Είναι ένα τεράστιο βήμα για μένα. Εχω την ευκαιρία να είμαι προπονητής σε μία ομάδα που θα συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ηταν πολύ σημαντικό για μένα. Οι συνήθειες εδώ είναι πολύ διαφορετικές σε σχέση με την Πορτογαλία.

Προσαρμόζομαι για να φτιάξω μια ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Eχουμε ως στόχους να κατακτήσουμε τις εγχώριες διοργανώσεις και να περάσουμε τη φάση των ομίλων στην Ευρώπη.

Είναι δύσκολο να γνωρίζεις σε αυτό το στάδιο εάν ο προπονητής είναι καλοδεχούμενος. Οι άνθρωποι, πάντως, με έχουν υποδεχτεί πολύ καλά. Η ομάδα έχει εξαιρετικές ευκαιρίες. Μπορεί να έχασε αρκετούς παίκτες, αλλά ποντάρει σε νέους".

Για τους Πάουλο Μασάδο και Πάμπλο Κοντρέρας: " Δεν μπορώ να σας επιβεβαιώσω ποιοι παίκτες θα γεμίσουν τις θέσεις στις οποίες ψάχνουμε ενίσχυση. Περιμένουμε, επίσης, και κάποιους παίκτες ν' αναρρώσουν, όπως ο Γκρέκο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ