ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περέιρα: "Δείξαμε την ποιότητα και το πνεύμα του Ολυμπιακού"

Περέιρα: "Δείξαμε την ποιότητα και το πνεύμα του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

Στην μαχητικότητα που έδειξε ο Ολυμπιακός και έφερε το γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα στάθηκε ο Περέιρα στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ με τον Πορτογάλο να μιλάει και για τον τρόπο που πανηγύρισε.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ποιότητα και πνεύμα νικητή στο δεύτερο ημίχρονο και για αυτό και επικράτησε της ΑΕΚ όπως τόνισε ο Περέιρα στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε λέγοντας ότι ήταν η ένταση της στιγμής αυτή που τον έκανε να προβεί σε έξαλλους πανηγυρισμούς και δεν το έκανε για να προκαλέσει.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Σήμερα έγινε ένα ματς ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Έγινε μία μεγάλη μάχη. Εμείς στο δεύτερο μέρος δείξαμε την ποιότητα και το πνεύμα του Ολυμπιακού. Δείξαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε το ματς. Είμαστε χαρούμενοι που παρόλο είχαμε δύο σοβαρούς τραυματισμούς φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό στο να κερδίσουμε.

Σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό, είμαι ενθουσιώδης και είναι λογικό να αντιδράσουμε με έναν μεγάλο πανηγυρισμό. Όταν η ομάδα μου κερδίζει μετά από τόσο μεγάλη πάλη, νιώθω την ανάγκη να πανηγυρίσω με την ομάδα μου. Όμως αν νομίζετε ότι το έκανα για να προκαλέσω κάνετε λάθος γιατί δεν με γνωρίζετε.

Ένιωθα την ανάγκη να πανηγυρίσω το γκολ μαζί με την ομάδα μου. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και από δω και πέρα θα σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς".

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την τοποθέτηση του δεν δέχτηκε ερωτήσεις και αποχώρησε αμέσως από την αίθουσα της συνέντευξης Τύπου απόρροια της κόντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον OTE TV.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ